Afișez toate cele 2 rezultate

Portofoliul companiei Vectra Eurolift Service cuprinde doua marci de echipamente de tractare. Una dintre ele este reprezentata de seria de echipamente tow tractor marca Yale, iar cealalta marca de echipamente de tractare este MasterMover, primul producator de astfel de utilaje.

Gama Yale cuprinde doua modele de utilaje de tractare tip tow tractor: MT70 cu trei roti si operator pe scaun si MT80 cu patru roti si operator pe scaun. Acest model de echipament de tractare, cu operator pe scaun, este un utilaj robust si confortabil fiind proiectat pentru o gama larga de aplicatii in productie (in special pentru aprovizionare) si depozitare. Aceste echipamente de tractare au fost proiectate pentru a furniza putere, performanta si manevrabilitate. Modelele Yale de echipamente tow tractor ofera suport in operatiunile de productie, asigurand transportul materialelor prime. Aceste echipamente de tractare sunt ideale in industria automotive. Echipamentele tow tractor au un design compact si usor de manevrat, acceleratia si viteza de deplasare pot fi reglate in functie de particularitatile aplicatiei prin intermediul unei console de catre un inginer de service si sistemul de control anti-roll back previne deplasarea accidentala cu spatele a echipamentului pe rampe. Constructia solida a cadrelor si componentele fiabile asigura durabilitatea pe termen lung. Echipamentele de tractare tip tow tractor marca Yale au transmisie automata la frana de parcare. Cele doua modele de echipamente de tractare tow tractor, MT70 si MT80, sunt echipate cu scaune cu suspensii ce ofera operatorului un grad sporit de confort.

Gama de echipamente de tractare MasterMover cuprinde 4 categorii de produse, definite in functie de capacitatea de transport. Astfel, regasim echipamente tow tractor cu capacitate mica de transport (pana la 2000 kg), cu capacitate medie (pana la 6000 kg), cu capacitate mare ( pana la 15.000 kg) si echipamente de tractare grele ( pana la 30.000 kg). Utilajele de tractare MasterMover sunt un real ajutor in desfasurarea aplicatiilor din industrii precum cea farmaceutica, automotive, retail, industria alimentara sau cea a bauturilor.