Productia Mercedes prinde viteza folosind solutia MasterMover

Reducerea timpilor neproductivi reprezinta principala abordare care revolutioneaza industria automotive. Solutiile de manipulare oferite de MasterMover, proiectate pentru a imbunatati siguranta si eficienta, sunt ideale pentru a indeplini aceasta cerinta. Astfel, este intensificata viteza de productie si sunt eliminati timpii care nu aduc valoare ridicata.

Fabrica Mercedes Benz din Jakarta a implementat solutia propusa de MasterMover pentru a eficientiza deplasarea caroseriei, ce cantareste aproximativ 1200 kg, de-a lungul liniei de productie. Initial, partile componente erau trase si impinse de un grup de angajati. Acest nu lucru nu doar punea in pericol siguranta operatorilor, ci era totodata un proces ineficient ce consuma timpul necesar productiei. Manipularea caroseriei era o munca laborioasa si minutioasa intrucat trebuiau ocolite cu atentie diversele instrumente si aparate aflate pe traseul din cadrul fabricii.

Astazi, modelul de echipament de tractare MasterMover SM100+ este utilizat pentru deplasarea caroseriilor de catre o singura persoana, rapid si in siguranta.

Avand in portofoliu clienti precum Bentley, Toyota, Nissan sau Jaguar Land Rover, producatorul de echipamente de tractare MasterMover a inteles care sunt principalele provocari cu care se confrunta sectorul automotive.

Gama de echipamente electrice de tractare include modele cu capacitati de deplasare de la 50 kg pana la 30.000 kg.