Cum sa alegi stivuitorul potrivit pentru depozitele mici

Peisajul in continua schimbare al manipularii materialelor in depozitele compacte evidentiaza necesitatea solutiilor adaptabile si a designului inovator al echipamentelor.

Pe masura ce comertul electronic, urbanizarea, sustenabilitatea si reducerea costurilor influenteaza cererea pentru solutii de stocare mai eficiente si flexibile, unii operatori de logistica se indreapta spre depozite mai mici, rafturi inalte si culoare mai inguste.

Aceste tendinte aduc noi provocari pentru operatiunile de manipulare a materialelor si sunt necesare produse si servicii inovatoare. Producatorul de stivuitoare Yale Lift Truck Technologies se concentreaza pe intelegerea nevoilor depozitelor mici, transformand provocarile in oportunitati, cu echipamente si solutii eficiente de manipulare a materialelor.

Depozitele mici pot aduce beneficii mari

Costul operarii unui depozit, in general, a crescut semnificativ. Chiar si in afara zonelor urbane, preturile terenurilor si proprietatilor sunt in crestere, ceea ce face esentiala adoptarea unei abordari mai eficiente din punct de vedere al spatiului pentru cei care iau in considerare constructia sau renovarea unui depozit. In plus, operatiunile logistice includ centre de distributie mici, pozitionate strategic geografic, pentru a sprijini depozitele mari si centralizate, optimizand astfel livrarile.

Aceste tendinte au dus la o preferinta tot mai mare pentru depozitele mici care isi maximizeaza suprafata utilizabila prin utilizarea sistemelor de rafturi de inalta inaltime si alte solutii inovatoare de economisire a spatiului. Acest lucru ajuta nu doar la mentinerea costurilor operationale sub control, dar promoveaza si sustenabilitatea prin reducerea consumului de energie, oferind astfel un scenariu benefic atat pentru afacerile preocupate de costuri, cat si pentru mediu.

In spatiile compacte, experienta operatorului conteaza

Echipamentele pentru depozite marca Yale pot ajuta, de asemenea, operatiunile logistice sa maximizeze eficienta in spatii restranse, cu solutii concepute si proiectate pentru a oferi manevrabilitate excelenta, stabilitate si ergonomie. De exemplu, transpaleta electrica Yale MP20-30X  cu platforma pentru operator este o solutie adaptabila si de incredere pentru transportul orizontal si colectarea comenzilor, potrivita pentru spatiile mai mici. Acest transpalet dispune de un sistem de directie receptiv care ii permite sa navigheze usor in culoarele inguste si zonele aglomerate.

Yale ofera si produse special concepute pentru manipularea materialelor in spatii restranse, cum ar fi stivuitorul tip VNA Yale MTC10-15 pentru culoare foarte inguste.

Acest utilaj tip VNA este conceput pentru a satisface nevoile specifice ale depozitelor cu culoare restranse, oferind dimensiuni compacte, performante ridicate si tehnologie avansata. Proiectat pentru operare de inalta performanta pe culoare de doar 1,5 metri latime, acest tip de echipament poate manipula diferite tipuri de incarcaturi, in cadrul unor aplicatii variate. Stivuitorul Yale VNA poate ridica marfuri de pana la 1,5 tone si poate ajunge la inaltimi de ridicare de 18.300 mm, fiind de asemenea ideal pentru aplicatii care manipuleaza incarcaturi mai mici, dar care necesita utilizarea optima a spatiului.

Evoluam alaturi de voi pentru depozitele de maine

Trecerea catre spatiile restranse este o realitate si o provocare pentru multe operatiuni de manipulare a materialelor si necesita produse si servicii inovatoare pentru a o intampina. Solutiile de manipulare a materialelor oferite de Yale sunt concepute si proiectate pentru a oferi o manevrabilitate excelenta, stabilitate si ergonomie, imbunatatind in acelasi timp confortul, vizibilitatea si controlul operatorului. Indiferent daca trebuie sa transportati, stivuiti sau sa colectati comenzi in spatii restranse, noi avem optiuni pentru dumneavoastra.

Echipa noastra de vanzari este aici pentru a va oferi consultanta personalizata si a va ajuta sa gasiti cele mai eficiente solutii logistice pentru afacerea dumneavoastra.

Pentru cereri de oferta personalizate, nu ezitati sa ne transmiteti un email pe adresa vanzari@vectra.ro.