Vectra Eurolift Service aniverseaza 30 de ani de activitate

Anul 2024 este unul special pentru Vectra Eurolift Service SRL. In acest an se implinesc 30 de ani de cand a fost fondata compania. In aceasta perioada de trei decenii, Vectra a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de stivuitoare din Romania, fiind intr-o continua dezvoltare. Vectra Eurolift Service are astazi peste 80 de angajati, iar in 2023 a inregistrat o cifra de afaceri de peste 20 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 10% fata de anul anterior.

Trecut si prezent. Ce ofera Vectra astazi?

Povestea Vectra Eurolift Service incepe in anul 1994, cand initial compania comercializa doar baterii de tractiune si piese de schimb pentru stivuitoare. Firma si-a imbunatatit portofoliul de produse si servicii, iar in prezent ofera o gama vasta de solutii in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri precum:

  • Consultanta in vederea identificarii solutiei logistice optime, in functie de specificul industriei. Deviza companiei este aceea de a nu vinde echipamente, ci solutii.
  • Vanzari echipamente noi si second-hand, din stoc sau la comanda
  • Inchiriere echipamente pe termen scurt, cu sau fara operator
  • Inchiriere echipamente pe termen mediu si lung, in sistem rental cu full service sau leasing operational
  • Vanzari baterii de tractiune, redresoare, statii de incarcare, piese de schimb multibrand, anvelope pentru stivuitoare, furci si atașamente speciale pentru manipularea marfurilor
  • Reparatii, revizii si mentenanta stivuitoare cu o echipa formata din:

– 24 tehnicieni pe teren

– 12 tehnicieni in atelierul de reparatii din Bucuresti

– Service multibrand

– Puncte de lucru: București, Craiova, Constanta, Buzau, Cluj, Targu Mures, Timișoara, Roman;

  • Servicii de RSVTI
  • 3 platforme auto pentru transportul echipamentelor de ridicat
  • Servicii de buy-back ale echipamentelor uzate

Avand la dispozitie o gama foarte larga de stivuitoare electrice, Diesel si GPL, precum si echipamente de depozit (transpalete cu si fara catarg, reachtruck, order picker, VNA) marca Yale, Vectra Eurolift Service poate oferi numeroase solutii pentru cele mai diverse solicitari din partea clientilor si cele mai complexe aplicatii. In portofoliul companiei se regasesc, de asemenea, utilaje tip VNA de depozit si pentru exterior Aisle Master marcile Combilift si Flexi, stivuitoare de tip Side Loader marcile Combilift si Bulmor, stivuitoare cu deplasare in 4 directii marca Combilift.

Echipamentele Yale sunt fabricate in UE, in trei dintre fabricile Yale Material Handling localizate in Craigavon (Irlanda de Nord), Masate (Italia) si Nijmegen (Olanda).

Portofoliu de clienti

Seriozitatea si dedicarea echipei Vectra pentru fiecare proiect a dus la dezvoltarea unui portofoliu remarcabil de clienti, printre care pot fi mentionati cei de tip Major Account precum Auchan, Metro Cash & Carry, Kober, Philips, Cargus, Romstal, Orbico Interbrands, Autoklass, Arabesque, Vrancart, Valrom, Valplast.

Avem un sediu nou, modern, in partea de nord a capitalei, cu toate facilitatile necesare pentru a presta servicii  de calitate si masini de service specializate, utilate conform standardelor Yale. Dar adevarata valoare a companiei Vectra Eurolift Service este data de echipa formata de angajatii sai si de implicarea totala a acestora in munca pe care o depun.  Nivelul actual si dezvoltarea firmei de-a lungul acestor 3 decenii se datoreaza lor. Ne-am propus inca de la infiintarea companiei sa devenim pentru clientii nostri un partener solid, prin furnizarea unor produse de calitate si prin respectarea principiilor de etica profesionala, a declarat George Badescu, General Manager al Vectra Eurolift Service.

Aniversarea celor 30 de ani va fi marcata pe parcursul anului prin evenimente de tip expo si „porti deschise”, in cadrul carora participantii vor putea beneficia de oferte promotionale.