Order picker manipulare mobila

Ce stivuitor recomanda Vectra pentru industria mobilei?

Industria productiei de mobila este un segment in crestere rapida care necesita solutii eficiente si fiabile pentru manipularea materialelor. Gama de stivuitoare marca Yale poate ajuta producatorii de mobila sa-si optimizeze operatiunile de manipulare a materialelor si depozitare.

Potrivit Statista, valoarea productiei din industria fabricarii de mobila din Italia a fost cea mai mare in interiorul Uniunii Europene in 2019, cu aproximativ 22,4 miliarde de euro. Germania si Polonia s-au clasat pe locurile doi si trei, cu valori de productie de 21,5 si, respectiv, 11,3 miliarde de euro.

Pentru a face fata acestei cereri crescute, producatorii de mobila trebuie sa-si optimizeze procesele de productie, stocare si distributie, precum si sa asigure calitatea si siguranta produselor lor.

Una dintre principalele provocari cu care se confrunta producatorii de mobila este modul eficient de manipulare a mobilierului asamblat sau ambalat plat in depozitele si facilitatile lor. Mobilierul asamblat poate fi voluminos, greu si fragil, necesitand o atentie speciala si un stivuitor potrivit pentru a-l muta si stoca – acestea nu sunt incarcaturi standard pe palet. Mobilierul ambalat plat poate fi mai compact si mai usor de mutat, dar totusi necesita preluarea eficienta si precisa a comezilor si incarcarea/descarcarea din tiruri.

Order picker marca Yale® pentru manipulare flexibila si livrare rapida

Concepute pentru preluarea comenzilor la primul, al doilea si al treilea nivel de rafturi intr-un mod confortabil si eficient, utilajele tip order picker marca Yale sunt ideale pentru manipularea mobilierului asamblat, deoarece pot accesa diferite inaltimi de rafturi si latimi ale culoarelor. Ele ofera o vizibilitate excelenta si manevrabilitate pentru a sprijini precizia operatorului si viteza de preluare a comenzilor. Yale ofera o gama larga de utilaje tip order picker, de inaltimi medii si ridicate, cu diverse caracteristici si avantaje, in funcție de mobilierul produs si configuratia depozitului.

Gama de echipamente tip order picker marca Yale sunt disponibile cu termene scurte de livrare, direct din fabrica de echipamente din EMEA, din Masate, Italia. Acest lucru inseamna ca puteti primi echipamentele mai repede si puteti incepe sa le utilizati mai devreme, optimizand timpul de functionare.

Vectra Eurolift Service ofera, de asemenea, pentru acest tip de stivuitor optiuni de inchiriere atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Aceste solutii va pot ajuta sa faceti fata nevoilor urgente sau temporare, cererii de varf, fluctuatiilor sezoniere sau proiectelor speciale, fara a compromite calitatea.

Optimizati manipularea materialelor cu transpalete si stivuitoare electrice Yale

Transpaletele si stivuitoarele electrice Yale sunt concepute pentru o gama larga de aplicatii ce presupun transportul pe distante medii si lungi si manipularea paletilor. Aceste utilaje pot muta si stivui marfuri paletizate in diverse medii de depozitare, facandu-le potrivite pentru operatiuni cu stocuri de mobilier ambalat plat cu un rulaj rapid.

Alegerea unei transpalete sau a unui stivuitor electric marca Yale poate ajuta producatorii de mobila sa isi imbunatateasca eficienta si precizia in manipularea mobilierului ambalat plat datorita capacitatii lor de a lucra in spatii restranse, contribuind astfel la reducerea riscului de deteriorare a marfurilor.

De la transpalete compacte pana la transpalete cu platforma si stivuitoare electrice, Vectra are o solutie potrivita pentru diverse depozite de fabricare a mobilierului.

Optiuni special concepute pentru incarcaturi mari sau incomode

Adesea, producatorii de mobila trebuie sa manipuleze cu grija incarcaturi mari sau incomode in depozit, cum ar fi canapelele, saltelele sau dulapurile. Acestea pot necesita order pickere sau alte tipuri de stivuitor special modificate. Yale are un departament specializat in inginerie de produse (SPED) care poate oferi proiectare personalizata pentru cerintele aplicatiei si nevoile unice ale clientilor. Aceasta abordare orientata spre client ofera producatorilor de mobila posibilitatea de a manipula incarcaturi mari sau incomode cu usurinta si incredere, utilizand solutii care sa le satisfaca nevoile si preferintele specifice.

Alegeti Vectra pentru depozitul dumneavoastra de fabricare a mobilierului

In peisajul competitiv actual, eficienta si productivitatea sunt mai importante ca niciodata. Cu tehnologiile Yale Lift Truck, producatorii de mobila pot beneficia de o gama de avantaje care ii vor ajuta sa-si imbunatateasca operatiunile de depozitare, sa reduca costurile si, implicit, sa creasca satisfactia clientilor. Fie ca este vorba de mobilier asamblat sau ambalat plat, producatorii pot solicita suportul expertilor de la Vectra pentru a-i ajuta cu nevoile lor de manipulare a materialelor, cu sfaturi din industrie si o gama larga de stivuitoare si echipamente de depozit. Pentru cereri de oferte personalizate, puteti trimite un email pe adresa vanzari@vectra.ro iar un consultant Vectra va va contacta in scurt timp.