Yale isi lanseaza noul logo, bazat pe Lift Truck Technologies

Yale Materials Handling isi schimba denumirea in Yale® Lift Truck Technologies. Procesul de rebranding reflecta accentul pus de companie pe tehnologia care sta la baza functionarii stivuitoarelor in depozite si in operatiuni intralogistice. Rebrandingul subliniaza modul in care Yale raspunde conditiilor schimbatoare ale pietei si cererilor clientilor.

“Peisajul intralogistic se afla intr-o stare de crestere si inovare, in special in Europa, Orientul Mijlociu si Africa,” declara Stewart Murdoch, Senior Vice President, Managing Director – EMEA, Hyster-Yale Group. “Pe masura ce lanturile de aprovizionare se dezvolta tot mai repede, Yale evolueaza de asemenea pentru a oferi suport si solutii personalizate clientilor.”

“Denumirea Yale Lift Truck Technologies reflecta modul in care noi evoluam o data cu clientii pentru a furniza solutiile potrivite aplicatiilor lor,” a spus Stewart.

Noua denumire a brandului se bazeaza pe filozofia design-ului inteligent si pe integrarea tehnologiei, reflectand mostenirea celor 100 de ani in proiectarea si fabricarea de stivuitoare.

Ca parte a procesului de rebranding, a fost creat un nou logo pentru Yale Lift Truck Technologies. Litera “Y” a fost stilizata sub forma “cutiilor” pe care Yale le manipuleaza pentru clientii sai, iar “sagetile” reprezinta dorinta sa de a-i ajuta sa creasca productivitatea, reducand totodata costurile.

Yale Lift Truck Technologies are o istorie de peste un secol in industria stivuitoarelor. Compania ofera o gama larga de stivuitoare premiate la nivel international, incluzand reachtruck-uri, order pickere, transpalete electrice cu si fara catarg, VNA-uri, echipamente de tractare, precum si solutii pentru asistarea operatorilor.