Vectra Eurolift Service va participa la EXPO DIY 2023

Vectra Eurolift Service va participa anul acesta la EXPO DIY – Smart Green Home, un eveniment B2B international, dedicat produselor din categoriile DIY, Home Improvement si Gardening, cu focus pe solutii si produse „verzi”.

Unde si cand?

Expozitia va avea loc in perioada 28 – 29 iunie, la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Evenimentul este organizat de BricoRetail.ro, publicatia B2B dedicata sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

In cadrul celor doua zile, Vectra va expune echipamente de ridicat si manipulat marfuri potrivite sectorului de bricolaj, cum ar fi transpalete manuale si stivuitoare electrice. La EXPO DIY va fi prezenta o echipa formata din consultanti Vectra, care vor oferi informatiile necesare clientilor potentiali si vizitatorilor la stand privind solutiile pentru aplicatiile specifice industriei lor.

Asadar, vizitatorii pot afla ce tip de stivuitor este mai potrivit pentru activitatea pe care o desfasoara.

Cei interesati de efectuarea unei achizitii pentru stivuitor pot opta pentru diverse optiuni de finantare, de la achizitie directa pana la cumparare in leasing. De asemenea, specialistii Vectra le vor prezenta vizitatorilor modul in care variantele de inchiriere pe termen lung sau scurt ii pot ajuta sa optimizeze flotele si sa creasca productivitatea.

Preturi speciale pentru produsele expuse la eveniment

Vizitatorii care vor trece pe la standul Vectra pot beneficia de reduceri de pret pentru echipamentele expuse, pe parcursul celor doua zile.

Standul Vectra il puteti gasi in Sala 2, nr. 36.

Daca doriti sa ne vizitati, puteti completa formularul urmator: https://expo-diy.com/vizitatori/.