Reachtruck de exterior

Yale a lansat reacktruck-ul pentru exterior, un nou stivuitor proiectat in functie de cerintele clientilor

Yale Lift Truck Technologies a lansat in septembrie 2023 un nou stivuitor electric, cu furci laterale si retractabile, proiectat pentru a indeplini nevoile operatorilor logistici. Este vorba despre reachtruck-ul pentru exterior, ideal pentru utilizatorii care desfasoara aplicatii atat in interiorul depozitelor, cat si la exterior. Acest tip de utilaj faciliteaza tranzitia dintre cele doua medii de lucru. Oferind un grad ridicat de flexibilitate in exploatare, reachtruck-ul de exterior model MRO 16-20 poate fi configurat cu o gama larga de optiuni, in functie de specificul aplicatiei pentru care este utilizat.

“Domeniul logistic se dezvolta continuu si o data cu acesta evolueaza si provocarile cu care se confrunta clientii nostri”, a declarat Gianbattista Scaramuzza, Senior Product Strategy Manager, Warehouse Products la Yale Lift Truck Technologies. “In cazul noului reachtruck pentru exterior, utilizam un design si o tehnologie testate pentru a furniza o solutie pentru industriile in care atat depozitarea cat si operatiunile logistice desfasurate la exterior devin tot mai mult o extensie a activitatii ce se desfasoara in interiorul depozitelor.”

Stivuitorul tip reachtruck model MRO16-20 este pozitionat sa ajute la simplificarea fluxului privind manipularea marfurilor de la tir la depozit prin combinarea functionalitatii a doua tipuri diferite de stivuitor intr-unul singur. Reachtruck-urile din gama MRO16-20 pot fi folosite pentru a descarca/incarca tiruri la exterior precum un stivuitor, sau pot manipula marfuri la inaltimi de pana la 7.5 m, precum un echipament de depozit.

Gianbattista explica: „MRO16-20 le permite managerilor de depozit sa-si consolideze flota. Combinatia dintre utilizarea unor anvelope superelastice si design-ul unui stivuitor retractabil face ca acest reachtruck de exterior sa fie ideal pentru business-urile cu activitati logistice mixte, la interior si la exterior.”

Tranzitie lina intre spatiile de lucru

Stivuitoarele tip reachtruck din gama Yale MRO16-20 sunt echipate standard cu anvelope superelastice. Acestea ofera un confort suplimentar operatorilor si amortizeaza stresul asupra pieselor componente cauzat de tipul suprafetei pe care se lucreaza sau de trecerile de la interior la exterior.

Reachtruck-ul MRO16-20 poate fi echipat cu o gama larga de optionale astfel incat sa se adapteze la specificul aplicatiei. Un astfel de exemplu il reprezinta scaunul Grammer MSG 65, cu suspensie pe perne de aer, care ofera un nivel sporit de confort operatorilor. De asemenea, acest model de scaun asigura o mai buna absorbtie a vibratiilor provocate de denivelari.

Un utilaj care tine lucrurile in miscare

Reachtruck-urile de exterior Yale din gama MRO16-20 pot fi echipate fie cu baterii clasice cu acid, fie cu baterii lithium-ion. Optional, pe utilaj pot fi montate furci telescopice, permitand astfel incarcarea si descarcarea tirurilor pe o singura parte. De asemenea, stivuitoarele pot fi dotate cu indicatoare luminoase de avertizare a pietonilor de tip Blue Point sau Red Line, care indica prezenta utilajului in zona de lucru.

Pentru mai multe informatii tehnice legate de acest produs, puteti accesa link-ul urmator: https://www.vectra.ro/reachtruck-pentru-exterior-marca-yale-seria-mro-16t-2t/. Pentru informatii legate de pret si termen de livrare, ne puteti scrie un email pe adresa vanzari@vectra.ro.