Black Friday la Vectra

A inceput Black Friday la Vectra

A inceput Black Friday la Vectra! In perioada 17 – 24 noiembrie 2023 unele dintre cele mai solicitate produse de catre operatorii logistici vor avea preturi reduse.

Produsele incluse in campania de Black Friday la Vectra sunt transpaletele manuale clasice marca Yale, transpaletele manuale cu catarg marca Yale, bateriile de tractiune Hawker si Midac si cele de semitractiune marca Enersys.

Transpaletele manuale marca Yale au o capacitate de ridicare de 2500 kg. Lungimea furcilor este de 1150 mm. Echipamentul ofera o ridicare stabila, functionare usoara, siguranta si fiabilitate. Garantia oferita acestor echipamente este de 12 luni.

Transpaletele manuale cu catarg marca Yale au capacitate de ridicare de 1000 kg, la inaltimi de pana la 1600 mm. Atat ridicarea sarcinii, cat si deplasarea, sunt efectuate manual. Garantia oferita acestor echipamente este de 12 luni.

Marcile de baterii de tractiune Midac si Hawker sunt si in acest an incluse in campania de Black Friday si au un discount de 3% pentru produsele comandate pana pe 24 noiembrie. Compania noastra va ofera atat baterii de tractiune clasice cu acid, cat si baterii de tractiune cu gel. Portofoliul de acumulatori cuprinde pe langa bateriile de tractiune si urmatoarele produse: baterii de semitractiune, baterii de pornire, baterii stationare.

Anul acesta, un nou produs va fi inclus in campania de Black Friday si va beneficia de un pret redus. Este vorba despre bateriile de semitractiune marca Enersys, model 6TP175.

Oferta completa de Black Friday o puteti consulta aici: BLACK FRIDAY LA VECTRA 2023.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti scrie oricand pe adresa de email office@vectra.ro. Nu uitati ca ne puteti gasi si pe LinkedIn si Facebook.