Afișez toate cele 2 rezultate

Echipamentele de ridicat, pornind de la transpaletele mici pe care le regasim in magazine alimentare, pana la echipamentele masive care se strecoara in spatiile inguste din cele mai avansate centre logistice, reprezinta o industrie in crestere. Aceasta industrie este din ce in ce mai orientata spre utilaje electrice echipate cu acumulatori de tractiune. Trecerea de la utilajele diesel la utilajele electrice este determinata de echiparea acestora cu motoare AC si imbunatatirea bateriilor de tractiune (care necesita o intretinere redusa, aparitia unor tehnologii de incarcare rapide, tehnologia unica TPPL – Thin Plate Pure Lead si solutii Lithium-Ion).

Vectra Eurolift Service detine o gama larga de elementi si baterii de tractiune, marcile Midac si Enersys. In functie de solicitarile clientilor, se ofera solutii personalizate in care acumulatorul de tractiune are dimensiuni specifice, adaptate modelului de stivuitor electric. Compania noastra va ofera atat baterii de tractiune clasice cu acid, cat si baterii de tractiune cu gel. Portofoliul de acumulatori cuprinde pe langa bateriile de tractiune si urmatoarele produse: baterii de semitractiune, baterii de pornire, baterii stationare. Cele din urma tipuri de baterii sunt destinate pentru sisteme eoliene, panouri solare, sisteme de iluminat de siguranta, statii de decuplare, UPS, surse alternative sau de filtrare pentru statii radio, TV si de semnalizare. Bateriile staţionare sunt dimensionate optim, in functie de fiecare aplicatie. Pretul pentru o baterie de stivuitor electric poate varia in functie de capacitate, dimensiuni si tehnologia incorporata. Gama de baterii de tractiune Midac poate fi echipata cu sistem de umplere centralizata, pentru o intretinere mai usoara si pentru o functionare mai eficienta.

De asemenea, Vectra dispune de echipamente specializate ce asigura servicii de regenerare pentru acumulatori de tractiune. Avand la dispozitie un echipament nou si inovator, putem regenera o gama larga de baterii (cu capacitati de pana la 1600 Ah), cum ar fi: baterii de tractiune pentru stivuitoare, baterii pentru masini de golf, trenuri, echipamente militare, masini agricole, barci, sisteme de panouri solare si eoliene, baterii auto si UPS.