Nacele Bravi

Producatorul italian de nacele marca Bravi, unul dintre leaderii in acest domeniu, si-a inceput activitatea in 1978, urmarind atent aplicatiile clientilor si dezvoltand o gama larga de echipamente. Toate modelele de nacele Bravi sunt versatile, robuste si extrem de fiabile. Avand peste 800 de clienti in mai mult de 40 de tari, Bravi proiecteaza platforme de lucru la inaltime cu un design simplu si compact.

Categorie:

Descriere

Modele


Nacela Bravi Lui 460, prin caracteristicile sale specifice, satisface pe deplin nevoile multiple ale utilizatorilor, cum ar fi electricieni, instalatori, operatori intretinere industriala, instalatori de tavane false, etc. Datorita dimensiunilor extrem de reduse (1600x760x1855h mm), aceasta platforma poate trece prin locuri inguste si poate lucra in orice spatiu interior, cum ar fi in supermarketuri, centre comerciale, hale industriale, scoli, spitale, etc. Dimensiunile si greutatea va permit sa utilizati aceasta platforma pentru a lucra la inaltimi de pana la 6,62 metri chiar si in locuri inguste, imposibil de atins cu alte platforme mobile cu aceeasi inaltime de lucru.Nacela Leonardo Heavy-Duty este un echipament robust, cu sasiu confectionat din otel, ce a fost proiectat pentru aplicatii grele. Creata conform cerintelor operatorului in industria constructiilor, platforma de lucru la inaltime Leonardo elimina necesitatea schelelor si a scarilor, un singur om putand lucra rapid, eficient si in siguranta. Utilizand nacela Leonardo HD, operatorul se poate deplasa prin tot santierul fara a intampina dificultati la usile de acces, pe rampe sau in spatii restranse. Datorita design-ului compact si a greutatii utilajului de numai 510 kg, acesta poate incapea in majoritatea lifturilor ajungand astfel la etajele superioare ale cladirilor inalte. Operatorul poate muta platforma cu usurinta in pozitia dorita, fara a fi necesar sa se dea jos. Nacela este dotata cu senzor de inclinare, girofar si avertizor sonor. Intretinerea acestor platforme se realizeaza foarte usor, fiind necesara doar verificarea bateriilor.Nacela Sprint este solutia ideala pentru cei care doresc sa utilizeze eficient spatiul de depozitare si sa sporeasca profiturile. Pentru a evita problemele de preluare a materialelor din rafturile prea inalte, majoritatea magazinelor, supermarketurilor sau depozitelor stocheaza marfuri in rafturi care nu depasesc inaltimea de trei metri. Utilizarea platformei Sprint este o oportunitate de castig, deoarece va permite sa mariti cantitatea de articole depozitate, fara a creste suprafata depozitului si costurile asociate acestuia.

In comparatie cu metodele traditionale, cum ar fi utilizarea scarilor, nacela Bravi Sprint il ajuta pe operator sa isi dubleze eficienta, lucrand in siguranta si confort maxim. Operatorul nu risipeste energie pretioasa pentru a urca pe scara sau pentru a muta pachete care sunt adesea foarte grele. Platforma inovatoare de lucru la inaltime are o greutate de pana la 90 kg si este controlata electric prin simpla apasare a unui buton montat pe platforma. Odata ce marfurile sunt pozitionate pe Sprint, operatorul nu mai este obligat sa coboare, sa impinga scara sau sa mearga pe jos. In plus, pot fi incarcate pe platforma materiale de pana la 113 kg si pot fi transportate cu o viteza de pana la 28 km/h.

Utilizarea nacelei Sprint elimina riscurile unor posibile accidentari cauzate de manipularea manuala a marfurilor.Modelul Spin-Go este o nacela cu deplasare manuala si ridicare electrica ideala pentru lucrul la inaltime. Dimensiunile extrem de reduse permit platformei patrunderea in locuri inaccesibile altor echipamente. Platforma cargo din dreptul operatorului este actionata manual, cu o cursa de 45cm, pentru siguranta, comoditate si rapiditate. Toate comenzile de ridicare/ coborare sunt posibile fara ridicarea mainilor de pe manere. Inlocuieste excelent sistemul cu scara, fiind productiva si asigurand securitate in operatiuni. Pentru a garanta o siguranta maxima a operatorului, rotile echipamentului sunt blocate atunci cand stationeaza.


Cere o oferta