Afișez toate cele 5 rezultate

Compania noastra va ofera un portofoliu extins de echipamente de depozit marca Yale, cuprinzand transpalete electrice cu catarg, transpalete electrice fara catarg, reachtruck, VNA, order picker. Avand la dispozitie gama larga de transpalete pentru depozit produse de Yale, Vectra poate proiecta solutii personalizate in functie de tipul aplicatiei. Fiecare transpaleta electrica este creata astfel incat fiecare operatiune sa fie optimizata in spatiul solicitat. Fie ca este necesara incarcarea sau descarcarea unui tir, ori transportul marfurilor intr-un depozit, Vectra va poate oferi o gama de echipamente de depozit ce fac mai usoara si mai confortabila activitatea unui operator. Tipul de transpalet electric fara catarg are un design ergonomic si usor de manevrat. Seria de transpalete pentru echiparea depozitului cuprinde utilaje atat pentru aplicatii usoare cat si pentru aplicatii heavy-duty. In afara de transpalete electrice, gama de echipamente de depozit include: order picker, reach truck si echipamente de tipul VNA. Echipamentele electrice tip order picker asigura operatorului usurinta in desfasurarea activitatii, avand specificatii tehnice ce permit preluarea comenzilor de la raft mai repede si mai precis. Gama order picker cuprinde echipamente pentru rafturi joase si pentru rafturi de nivel mediu si ridicat. Echipamentele cu furci laterale si retractabile tip Narrow Reach Truck, din gama MR au fost proiectate si echipate pentru productivitate ridicata si pentru operare in spatii inguste. Productivitatea asigurata de catre acest echipament este data de mai multi parametri:
– Patru moduri de performanta pot fi setate de catre operator, setari ce permit o aplicabilitate optimizata la conditiile de lucru specifice mediului de lucru sau preferintelor operatorului;
– Reducere automata a vitezei in timpul virajelor;
– Display multifunctional, usor de vizualizat, furnizeaza informatii cu privire la statusul echipamentului, nivelul de performnata selectat, mentenanta programata, etc;
– Motoare de tractiune si de ridicare in tehnologie AC, cuplu puternic, viteze mari de deplasare, schimbari de sens efectuate fara opriri bruste, sistem de franare regenerativ.
Echipamentele de depozit tip VNA au fost proiectate astfel incat sa ofere un nivel ridicat de performanta. Toate componentele sunt protejate printr-un sistem inovativ ce previne supraincalzirea acestora in timpul aplicatiilor heavy-duty.
Echipamentele de tipul VNA truck pentru depozit, reachtruck, order picker, precum si utilajele din gama MR sunt robuste, ergonomice si fiabile, asigurand productivitate maxima in desfasurarea aplicatiilor. Transpaletele electrice sunt ideale atat pentru depozite, cat si pentru activitati ce au loc in supermarketuri, camere frigorifice si zone de productie industriala.