Baterii de tractiune Midac

In calitate de reprezentanti ai producatorilor MIDAC si ENERSYS HAWKER , specialistii firmei VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL va pun la dispozitie o gama larga de baterii de tractiune necesare atat pentru electrostivuitoare, electrocare, transpalete electrice YALE si BALKANCAR, cat si pentru alte modele de electrostivuitoare, electrocare sau alte aplicatii electrice.

Categorie:

Descriere

Modele de baterii

Baterii de tractiune

Bateriile de tractiune se livreaza in cutii metalice anticorozive, antisoc, cu elementii interconectati prin legaturi flexibile cu prindere prin surub. Acestea sunt formate, incarcate cu acid si gata de exploatare.

Bateriile de tractiune pot fi echipate cu diferite sisteme optionale care asigura o intretinere mai usoara si eficientizeaza functionarea acestora.

 • Sistem automat de umplere centralizata cu apa distilata:
  Se pot furniza la cerere, inclusiv cablurile de conectare la baterie, rezervor apa distilata cu robinet. Acest sistem permite umplerea uniforma cu apa distilata in fiecare element, pentru a se obtine nivelul optim de electrolit si pentru a se reduce timpul necesar unei astfel de operatiune facuta manual.

 

 • Sistem de recirculare a electrolitului:
  Consta intr-un sistem de tuburi introduse in fiecare element/celula de tractiune. Cu ajutorul unei pompe de aer (aflate pe redresor) se transmite un flux usor de aer in elementii de tractiune, creandu-se o recirculare a electrolitului in interiorul elementilor/celulelor de tractiune. Acest sistem previne stratificarea electrolitului, sulfatarea, si asigura o incarcare optimizata a bateriei de tractiune.

Catalog baterii de tractiune:

pdf-icon-png-small

Baterii de semitractiune

Mai multa putere pentru aplicatii usoare.

Bateriile de semitractiune sunt o gama de baterii monobloc, utilizabile pentru orice tip de aplicatie usoara: de la masini de spalat, transpalete electrice, vehicule electrice precum si pentru alte aplicatii casnice, scaune cu rotile, masini de golf etc. Bateriile de semitractiune sunt furnizate atat in varianta clasica – incarcate cu acid, cat si cu gel.

Catalog baterii de semitractiune:

pdf-icon-png-small

Baterii de pornire

Bateriile de pornire MIDAC Italia sunt fabricate conform celor mai inalte standarde de productie si de calitate. Tehnologia Pb/Ca, fara mentenanta necesara, reprezinta o caracteristica aparte a gamelor de baterii de pornire, fiind utilizate atat pentru automobilele europene cat si pentru cele asiatice.

Piata bateriilor de pornire se afla in continua dezvoltare, fiind astfel necesar sa se tina pasul cu ultimele trenduri. In acest sens, MIDAC Italia a creat produse specifice pentru autoturisme cu dispozitive Start&Stop pentru a oferi soferului asistenta la cea mai inalta tehnologie.

Catalog baterii de pornire:

pdf-icon-png-small

Baterii stationare

Pentru sisteme eoliene, panouri solare, sisteme de iluminat de siguranţa, statii de decuplare, UPS, surse alternative sau de filtrare pentru statii radio, TV si de semnalizare putem oferi baterii stationare dimensionate optim, in functie de fiecare aplicatie.

Catalog baterii stationare:

pdf-icon-png-small

Elementi de tractiune

Avand la dispozitie o gama larga de elementi, productie MIDAC, putem oferi atat tipul de celule de tractiune fabricate conform standardelor DIN (PzS), celule de tractiune fabricate conform standardelor britanice BS (PzB), baterii de pornire si de semitractiune, cat si monoblocuri sau celule stationare tip OpzS, atat in varianta cu electrolit acid cat si cu Gel.

pdf-icon-png-small

Regenerare baterii

Vectra Eurolift Service vă oferă servicii de regenerare a bateriilor (acumulatorilor), utilizând un echipament profesional nou și inovator, dezvoltat de PBM Italia.

Regeneratorul PBM poate fi folosit pentru:

 • restaurarea eficienței bateriilor sulfatate cu până la 80-90% din capacitate;
 • realizarea automată a ciclurilor de încărcare/descărcare;
 • evaluarea capacității actuale a unei baterii.

Cu ajutorul echipamentului BLT putem regenera un spectru larg de baterii, de la cele cu plumb până la cele cu gel sau AGM.
Procesul de regenerare se realizează fără a afecta bateria din punct de vedere electric și fizic, minimizând avariile elemenților și împiedicând sulfatarea acestora.

Cu acest echipament performant, putem regenera o gamă largă de baterii (cu capacități de până la 1600 Ah), cum ar fi: baterii de tracțiune pentru stivuitoare, baterii pentru mașini de golf, trenuri, echipamente militare, mașini agricole, bărci, sisteme de panouri solare și eoliene, baterii auto și UPS.

La finalul procesului de regenerare vom putea pregăti un raport detaliat în care să vă prezentăm informațiile tehnice ale bateriei restaurate, cum ar fi capacitatea rezultată, eficiența, durabilitatea, etc.

Cere o oferta

  Echipament

  Marca

  Model

  Matricola

  Companie

  Persoana de contact

  Telefon

  E-mail

  Bateria/redresorul solicitat