Reachtruck pentru exterior marca Yale – Seria MRO 1.6T – 2T

Stivuitoarele de tip reachtruck din seria MRO16-20 au fost proiectate pentru a desfasura operatiuni atat la exterior, cat si in interiorul depozitelor. Aceste echipamente combina functionalitatea a doua utilaje intr-unul singur: pot fi folosite pentru a descarca/incarca tiruri la exterior precum un stivuitor, sau pot manipula marfuri la inaltimi de pana la 7.5 m, precum un echipament de depozit. Seria MRO cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 1600 kg pana la 2000 kg.

Descriere

Modelul de reachtruck Yale MRO a fost proiectat astfel incat sa fie optimizata productivitatea prin manipularea unui numar mai mare de paleti cu marfa pe ora.
Nivelul ridicat de confort poate ajuta operatorii sa creasca productivitatea generala. In acest sens, utilajele pot fi echipate cu mai multe tipuri de scaune ergonomice. Scaunul standard Grammer MSG20 cu suspensie completa poate fi ajustat cu usurinta la greutatea fiecarui operator. Scaunul optional Grammer MSG 65, cu suspensie pe perne de aer, ofera mai mult spatiu operatorului, suport lombar, optiuni pentru husa scaunului si tetiera. De asemenea, acest model de scaun asigura o mai buna absorbtie a vibratiilor provocate de denivelari.
Stivuitoarele tip reachtruck din aceasta gama sunt echipate cu anvelope superelastice. Acestea ofera un confort suplimentar operatorilor si amortizeaza stresul asupra pieselor componente cauzat de tipul suprafetei pe care se lucreaza sau de trecerile de la interior la exterior. Optional, pentru acest tip de stivuitoare pot fi selectate anvelope non-marking.

Modele

Capacitate de ridicare (kg)

1600

Centrul de greutate (mm)

600

Inaltime de ridicare (mm)

7500

Raza de intoarcere (mm)

1755.5

AST

2882

Baterie

48V / 620Ah

Specificatii

pdf-icon-png-small

Capacitate de ridicare (kg)

2000

Centrul de greutate (mm)

600

Inaltime de ridicare (mm)

7400

Raza de intoarcere (mm)

1802.5

AST

2884

Baterie

48V / 620Ah

Specificatii

pdf-icon-png-small

Cere o oferta