Afișez toate cele 9 rezultate

Vectra Eurolift Service va pune la dispozitie o gama larga de motostivuitoare Diesel si GPL marca Yale, proiectate in functie de aplicatiile clientilor. Portofoliul nostru cuprinde doua serii de motostivuitoare: seria Veracitor VX si seria MX.

Gama de motostivuitoare Veracitor VX reprezinta solutia oferita de Yale intr-un mediu atat de competitiv, asigurandu-se ca modelele sale acopera cele mai diverse solicitari din partea utilizatorilor.
Disponibile atat in varianta Diesel cat si GPL, motostivuitoarele din aceasta gama detin caracteristici si dotari ce ofera o productivitate ridicata, printre acestea numarandu-se:
• 6 serii Veracitor VX, impartite in functie de capacitatile de ridicare: 1600 – 2000 kg, 2000 – 3500 kg, 4000 – 5500 kg, 6000 – 7000 kg, Heavy Duty 8000 – 16000 kg, 8000 – 9000 kg;
• Sistem de imbunatatire continua a stabilitatii;
• Monitorizare electronica premium;
• Limitator de viteza;
• Display LCD cu afisaj electronic;
• Confort ridicat pentru operator pe parcursul manipularii stivuitorului;
• Eficienta sporita prin reducerea costului cu intretinerea echipamentului;
• Sisteme de racire ce maresc durata de viata a componentelorsi reduc riscul supraincalzirii in timpul aplicatiilor de tipul heavy duty.

Seria de motostivuitoare Yale MX este adaptata pentru aplicatii ce presupun manipularea unor marfuri variate si este disponibila in cinci variante, in functie de capacitatile de ridicare: 1500 kg, 1800 kg, 2000 kg, 2500 kg si 3000 kg. Gama de motostivuitoare MX urmeaza acelasi design ca si seria Veracitor VX care cuprinde produsele premium ale gamei Yale. Echipamentele sunt disponibile in variantele Diesel, GPL si GPL+benzina, cu intervale de efectuare a reviziilor de 500 ore. Desi este un produs economic, stivuitorul din gama MX detine toate caracteristicile ergonomice care ofera operatorului confort sporit si asigura productivitate la parametri ridicati in domenii diferite utilizare.

Gama de motostivuitoare Diesel si GPL din modelul Veracitor VX sunt echipate cu un sistem inovator de racire a componentelor, prelungind astfel durata de viata a acestora si minimizand riscul de supraincalzire in timpul aplicatiilor heavy-duty.

Preturile pentru motostivuitoarele Yale variaza in functie de echiparea utilajului.