Dubla aniversare pentru Yale: 100 de ani de la infiintare si o serie noua de produse

Anul 2020 marcheaza doua evenimente importante in istoria Yale: 100 de ani de la producerea primului stivuitor electric si lansarea unei noi serii de echipamente pentru aplicatii cu intensitate scazuta.

Dupa ce a studiat tendintele actuale ale pietei, Yale a descoperit o cerere de echipamente pentru manevrarea materialelor care sunt concepute pentru a oferi niveluri ridicate de eficienta si productivitate, dar sunt utilizate doar pentru perioade scurte la un moment dat.

Yale a identificat provocarile specifice cu care se confrunta clientii cu aceste aplicatii si a introdus acum solutii noi pentru a completa gama de produse existente. Ca o premiera pentru o companie producatoare de stivuitoare, Yale va oferi utilaje concepute pentru utilizare intermitenta sau aplicatii cu intensitate scazuta.

Extensia gamei Yale include doua noi echipamente pentru depozite, transpaleta electrica cu catarg si operator pedestru MS15UX si transpaleta cu platforma MP20XUX si doua noi stivuitoare cu contragreutate, GP20-35UX si varianta electrica cu patru roti ERP15-35UX.

Aceste completari sunt ideale pentru clientii care pun accentul pe aplicatii cu un regim redus de lucru si care totusi necesita un stivuitor capabil sa indeplineasca sarcini cu prioritate ridicata. Pentru toate aceste operatiuni, in care utilajele nu sunt utilizate mai multe ore pe zi, noile stivuitoare Yale® ofera o solutie pentru a satisface nevoile clientilor.

Stivuitoare noi, aceeasi promisiune Yale

Desi aceste stivuitoare noi sunt proiectate pentru aplicatii cu intensitate scazuta, ele corespund aceleiasi filozofii Yale. Standardele inalte de fiabilitate, usurinta in exploatare, ergonomia, productivitatea si costurile reduse de detinere, asociate cu marca Yale®, sunt prezente la aceasta extindere a gamei de produse.

Doua modele noi de transpalete electrice

Transpaletele electrice MS15UX si MP20XUX extind gama Yale pentru depozite, ambele oferind performante in spatii restranse. MS15UX este o transpaleta extrem de agila si cu control pedestru, cu capacitate de ridicare adecvata pentru o serie de inaltimi si niveluri de experienta ale operatorului. Transpaleta electrica MP20XUX este ideala pentru transportul orizontal productiv si incarcarea si descarcarea tirurilor.

Ambele noi tipuri de transpaleta din gama Yale pentru depozite beneficiaza de motoare de tractiune de curent alternativ, sisteme de franare regenerativa, dispozitiv de inversare a directiei in caz de urgenta, deconectare de urgenta a alimentarii, reglarea continua a vitezei si tehnologie cu magistrala CAN. Transpaleta electrica cu operator pedestru are o capacitate de ridicare de 1,5 t, iar transpaleta fara catarg si cu platforma are o capacitate de 2,0 t.

Stivuitoare pur si simplu eficiente

Lansarea GP20-35UX si ERP15-35UX continua caracterul durabil la care clientii au ajuns sa se astepte de la gama Yale, impreuna cu o tehnologie simpla si robusta.

Proiectat pentru a oferi o productivitate ridicata in aplicatii cu scop general, motostivuitorul GP20-35UX are un compartiment pentru operator proiectat ergonomic, cu comenzi usoare de acces si un ecran LCD. GP20-35UX ofera intretinere usoara datorita capacului motorului cu deschidere de 70° si indepartarii rapide a placii de podea. Stivuitorul beneficiaza si de un catarg cu vizibilitate ridicata si directie extrem de precisa.

ERP15-35UX este un stivuitor electric cu eficienta energetica si directie extrem de precisa, care optimizeaza manevrabilitatea in spatii limitate. Compartimentul pentru operator este conceput ergonomic pentru a oferi vizibilitate de jur imprejur si un mediu de lucru practic si confortabil operatorului. Regulatoarele de curent alternativ optimizeaza energia bateriei, ceea ce este deosebit de util pe rampe si in cursele lungi, precum si la utilizarea la inaltimi mari. Stivuitorul electric cu patru roti ERP15-35UX este disponibil cu baterii de 48 V si 80 V, cu o capacitate de 420-600 Ah.

Iain Friar, Yale Brand Manager, a declarat: „Lansarea noilor noastre stivuitoare pentru aplicatii cu intensitate scazuta permite fiecarui client sa gaseasca echipamentul Yale potrivit pentru cerintele sale precise. Ca parte a conceptului nostru referitor la persoane, produse si productivitate, vorbim mereu cu clientii nostri despre provocarile cu care se confrunta si cum le putem indeplini cel mai bine cerintele. La baza acestor stivuitoare noi se afla aceeasi filozofie Yale a standardelor inalte de fiabilitate, usurinta in exploatare, ergonomie, productivitate si costuri reduse de detinere, care este esenta intregii noastre game. Suntem incantati sa oferim clientilor nostri o solutie simpla si eficienta.”