Transpaleta electrica fara catarg

Yale MPC15 – un nou model in gama transpaletelor fara catarg

In luna februarie a acestui an, producatorul de stivuitoare marca Yale a lansat un nou model de transpaleta electrica fara catarg, ca urmare a succesului avut de modelele MPSC12 si MPC14.

Acest echipament este ideal pentru utilizatorii care isi doresc un upgrade al clasicei transpalete manuale.

Specificatii tehnice care sporesc productivitatea

Transpaleta electrica fara catarg model MPC15 beneficiaza de o capacitate de ridicare de pana la 1500 kg. Echipamentul este utilat cu baterie Lithium-Ion de 48V/10Ah si un redresor extern de 2A. Dimensiunile furcilor sunt de 550x1150mm. Utilajul este prevazut cu un display LCD care afiseaza indicatori ce tin de durata de viata a bateriei si de functionarea generala a transpaletei. Datorita design-ului ergonomic si compact, transpaleta poate fi manipulata cu usurinta de catre operator, chiar si in spatii inguste. Acest echipament este potrivit pentru operatiuni continue, bateria putand fi inlocuita in doar 6 secunde.

Unde puteti folosi aceasta transpaleta?

Modelul MPC15 a fost proiectat de catre Yale pentru aplicatii cum ar fi incarcarea si descarcarea tirurilor sau transportul paletilor in interiorul depozitelor, pe distante scurte. Pentru a solicita o cotatie de pret, ne puteti scrie pe adresa vanzari@vectra.ro.