Vectra Eurolift Service – sponsor al echipei de fotbal FC Hermannstadt

Vectra Eurolift Service a devenit unul dintre sponsorii echipei FC Hermannstadt pentru editia de campionat 2018/2019, fiind pentru prima data cand firma se implica intr-un astfel de proiect.
Decizia companiei de a-si oferi suportul a venit din dorinta de a sustine o echipa tanara si cu o evolutie frumoasa in fotbalul romanesc.

Vectra Eurolift Service, dealer exclusiv in Romania al brandului de stivuitoare Yale Material Handling, activeaza pe aceasta piata din 1994. Avand peste 50 de angajati, Vectra isi doreste sa promoveze initiativa clubului Hermannstadt de a sustine tinerele talente care au putine posibilitati de continuitate in sport pe plan local.

Yale este unul dintre cei mai longevivi producatori de stivuitoare si echipamente de depozit din lume, avand o istorie in acest domeniu de peste 140 de ani. Yale produce o gama larga de stivuitoare
electrice si motostivuitoare Diesel si GPL, incluzand echipamente dotate cu tehnologia inovativa AC proiectate pentru a optimiza productivitatea in aplicatiile desfasurate de catre clienti. Yale dispune de o retea de peste 600 de dealeri in intreaga lume.


FC Hermannstadt a fost infiintata in 2015 si in doar 3 ani a evoluat din Liga a IV-a in Liga I. Membrii fondatori au pornit de la faptul ca in Sibiu nu mai exista spectacol fotbalistic, fapt care lipseste
iubitorilor de fotbal si de asemenea, din dorinta de a arata tuturor ca in Sibiu se poate face performanta sportiva in conditii de seriozitate, transparenta si profesionalism.
Primul meci din aceasta liga s-a disputat pe data de 21.07.2018, pe stadionul din Targu Mures, Romania, fiind difuzat de televiziunile Digi Sport 1, Telekom si Look TV.