• Redresoare

Redresoare Baterii

Pe piata actuala, gama de baterii de tractiune ce echipeaza stivuitoarele electrice si echipamentele de depozit este foarte extinsa. Pentru a indeplini toate solicitarile in functie de tipul bateriei, Vectra Eurolift Service ofera clientilor sai o gama larga de redresoare, marcile PBM si NexSys. Portofoliul include redresoare monofazice, trifazice, high frequency, AV. Pe langa aceste modele, oferta noastra cuprinde si redresoare dotate cu Air-Pump pentru recircularea electrolitului. Redresoarele sunt echipate cu port USB, au in dotare memorie interna pentru 800 de cicluri de incarcare, card electronic si microprocesor, display electronic. De asemenea, in momentul in care bateria este incarcata, redresorul decupleaza automat. Gama de redresoare s-a modernizat de-a lungul timpului iar modelele actuale consuma mai putin curent si astfel se reduc costurile cu incarcarea bateriilor. Procesul de incarcare trebuie sa ia in considerare caracteristicile si utilizarea bateriei. Gama de redresoare monofazice si trifazice de 50-60Hz sunt produse de o calitate ridicata la preturi competitive. Acest tip de redresor se preteaza cel mai mult pentru aplicatiile usoare, si in special atunci cand exista posibilitatea de a incarca bateria cel putin 10 ore. Gama de redresoare Modulare Hawker Lifetech sunt redresoare de eficienta ridicata, protejeaza bateria (comunica electronic si o incarca doar cat este necesar la fiecare incarcara, consum redus de apa, consum redus de energie electrica). Conceptul redresorului modular se adapteaza la o gama larga de capacitati de baterii si va permite sa reduceti numarul potential de redresoare din flota dvs. Cu mai putine redresoare, veti elibera spatiu valoros si veti oferi o mai mare flexibilitate de incarcare pentru o parte din flota dvs. de stivuitoare. In plus: auto-diagnosticarea de care beneficiaza seria noastra modulara va semnala orice defectiuni posibile iar instalarea unui nou modul este o simpla operatiune de tip „plug and play”. Seria de redresoare Lifetech permite incarcarea de la retea a bateriilor de 24V, 36V, 48V, 72V sau 80V (in functie de modelul livrat). Recunoasterea bateriei (tensiune, capacitate, nivel de incarcare etc.) se face automat cu ajutorul microprocesorului aparatului. Bateria se poate gestiona in mod optim datorita analizei performante a starii sale de incarcare. Aparatul permite utilizarea mai multor profiluri de incarcare (baterii cu electrolit liber „plumb deschis“, brasaj ionic si brasaj pneumatic, etanse AGM si gel, in functie de configurarea realizata de utilizator. Mai mult, aparatul ofera posibilitatea efectuarii unor incarcari de desulfatare, egalizare si compensare.

Categorie:

Descriere

Redresoarele sunt echipate cu port USB, au in dotare memorie interna pentru 800 de cicluri de incarcare, card electronic si microprocesor, display electronic. De asemenea, in momentul in care bateria este incarcata, redresorul decupleaza automat.

In portofoliul nostru puteti regasi redresoare marca PBM Italia, monofazice, trifazice, high frequency, de tip AV pentru incarcarea bateriilor de pornire si a altor baterii speciale, precum si redresoare dotate cu Air-Pump pentru recircularea electrolitului.

  • Eficienta ridicata

Pana la 94% (in cazul redresoarelor modulare) – reduceri ale costurilor cu electricitatea

Factor de putere apropiat de 1

Concept Modular – procesul de incarcare nu se opreste in cazul in care unul dintre module cedeaza

Testate in conditii dure, cu pana la 95% umiditate  – Risc reduse de defectiuni datorate unui mediu dificil de lucru

  • Usor de reparat

Modulele sunt universal pentru fiecare model de redresor si sunt mereu disponibile / Reparatii usoare si rapide in cazul putin probabil al unor defectiuni

Inlocuirea se realizeaza pe principiul Plug and play  – usor de reparat

  • Inteligente

Profile noi de incarcare adaptate tehnologiei TPPL ; utilizabile oricaror aplicatii si o durata de viata mai lunga.