• Service Stivuitoare

Service si Reparatii Stivuitoare

Nivelul de intretinere a unui stivuitor este un factor deosebit de important pentru performanta si durata sa de viata. Stivuitoarele sunt unele dintre cele mai robuste echipamente si sunt proiectate pentru a opera in cele mai grele conditii. Prin urmare, mentenanta acestora trebuie sa fie prioritara pentru a se asigura un nivel ridicat de performanta si pentru a preveni aparitia posibilelor defectiuni ce pot afecta productivitatea.

Ca in orice activitate ce apartine domeniului tehnic, partea de service este deosebit de importanta pentru a asigura buna desfasurare a lucrarilor. Din acest punct de vedere, atributele companiei noastre vizeaza aspecte precum: calitatea pieselor de schimb, fiabilitate, disponibilitate, promptitudinea solicitarilor de service (constatari, revizii, reparatii pentru motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice), remedierea defectiunilor intr-un timp optim.
Solutiile oferite clientilor de catre compania noastra pentru partea de service sunt:
• Full-service: pentru o suma lunara convenita in functie de echipament (electrostivuitor, motostivuitor sau transpaleta electrica), locatie si gradul de utilizare a echipamentului, toate cheltuielile legate de intretinere, reparatii, consumabile si piese de schimb cad in sarcina companiei noastre;
• Mentenanta periodica (lunara, trimestriala, semestriala): considerat cel mai avantajos pentru ambele parti, acest tip de contract consta intr-o vizita stabilita la un cost fix (care include manopera si deplasarea) in care un specialist al firmei noastre face o verificare completa a echipamentului (electrostivuitor, motostivuitor sau transpaleta electrica), activitate ce cuprinde ungerea caii de rulare, gresarea articulatiilor, strangerea suruburilor, curelelor si a lanturilor, desprafuirea componentelor electrice, verificarea nivelului si a densitatii electrolitului, verificarea eficacitatii sistemului de directie si franare.

Vectra asigura service atat pentru stivuitoare Yale si Balkancar, cat si pentru alte branduri pentru care detinem cataloage cu piese de schimb si planse tehnice.
Dispunand de 30 de tehnicieni, compania noastra ofera rapiditate, promptitudine si eficienta in solutionarea solicitarilor de interventii ce vin de la clientii nostri din toata tara. Zonele acoperite atat de echipele noastre cat si de colaboratorii Vectra sunt Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Piatra Neamt si Brasov, tehnicienii fiind dotati cu autospeciale echipate corespunzator. Timpul de interventie din momentul primirii solicitarii din partea clientilor este de 48 de ore. Garantia oferita pieselor de schimb si a reparatiilor este de 180 de zile.

Categorie:

Descriere

Cerere Oferta Service

  Tip Echipament

  Marca

  Model

  Serie fabricatie

  An fabricatie

  Companie

  Locatie echipament

  Persoana de contact

  Telefon

  E-mail

  Serviciu solicitat

  Descriere defectiuni