Transpalete electrice marca Yale proiectate pentru depozitele Sano Vita

Vectra Eurolift Service, dealerul stivuitoarelor Yale in Romania, pune la dispozitia clientilor sai atat o gama larga de echipamente cat si 25 de ani de experienta in acest domeniu. Solutiile de manipulare oferite de Yale sunt conturate pentru toate tipurile de aplicatii din industria alimentara, de la operatiunile de productie pana la produsul finit.

 

Beneficiarul solutiei Yale

Infiintata in 1995, compania Sano Vita este o afacere de familie, 100% romaneasca. Gama de produse Sano Vita acopera intregul spectru vegetarian si include fulgi, paste si alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminte, leguminoase, fainuri, bauturi vegetale si produse apicole. Misiunea acestei companii este aceea de a educa oamenii in a consuma alimente sanatoase si de a-i ajuta sa isi formeze deprinderi alimentare corecte, cu beneficii majore asupra calitatii vietii.

 

Transpalete electrice pentru aplicatiile din depozitele Sano Vita

Pachetul propus de Vectra cuprinde trei transpalete electrice Yale model MS14 si o transpaleta electrica Yale MS12. Cea mai recenta achizitie a avut loc in luna Februarie a acestui an.

Transpaletele electrice cu catarg reprezinta o solutie accesibila din punctul de vedere al bugetului, care ajuta la valorificarea intregului spatiu de depozitare. Seria Yale MS cuprinde echipamente ce sunt usor de manevrat si au o constructie robusta.

Transpaletele electrice cu operator pedestru ce se afla in flota Sano Vita sunt destinate utilizarii in interior, pe culoare de lucru inguste.

Modelul MS12 este proiectat pentru folosire intensa, are o inaltime de ridicare de 4340 mm si o capacitate de ridicare de 1200 kg. Toate comenzile se afla in capul timonei mobile. Dotarile standard includ: indicator ore de functionare si baterie, control electric al tractiunii, frana electromagnetica pentru ambele sensuri de mers.

Cele trei transpalete electrice cu catarg si operator pedestru au capacitati de ridicare de 1400 kg pana la inaltimi de 4340 mm. Echipamentele de depozit sunt dotate cu baterii de 24V / 315Ah, cu sistem de umplere centralizat si redresoare cu decuplare automata HF de 24V / 50Ah.

Regim de lucru intens                                                                                                                                                                           

Transpaletele Yale asigura productivitate in cele trei depozite Sano Vita: materii prime, productie si depozitarea produselor finite. La sediul central din judetul Valcea sunt receptionate in jur de 800 tone pe luna si sunt manipulati, in medie, 1200 paleti pe luna. Una dintre cerintele speciale de care s-a tinut cont in proiectarea solutiei Yale a fost regimul de lucru in doua schimburi.

Relatie comerciala de peste 13 ani

Reprezentantii Sano Vita au declarat ca un rol important in alegerea echipamentelor propuse de Vectra Eurolift Service l-a jucat colaborarea de peste 13 ani dintre cele doua companii. Acest parteneriat se bazeaza pe incredere reciproca, seriozitate si profesionalism.