De 25 ani pe piata stivuitoarelor

In 1994 se puneau bazele companiei Vectra Eurolift Service, aceasta avand initial ca obiect de activitate comercializarea bateriilor de tractiune pentru electrostivuitoare.

25 de ani mai tarziu, Vectra este un important jucator pe piata de stivuitoare din Romania, avand un portofoliu diversificat, de la stivuitoare si echipamente de depozit pana la componente si servicii de reparatii si revizii.

Pe 7 Iunie, compania a marcat acest moment aniversar alaturi de clientii si colaboratorii sai printr-un eveniment organizat la sediul din Bucuresti. Cu aceasta ocazie au fost prezentate inovatii ale stivuitoarelor marca Yale pentru 7 industrii, echipamente de tractare marca MasterMover si cele mai noi tehnologii din domeniul bateriilor.

Ziua a inceput cu primirea invitatilor care au venit in numar mare pentru a fi alaturi de echipa Vectra si pentru a afla ultimele noutati din domeniu. Sesiunea de prezentari a debutat cu povestea celor 25 de ani de Vectra, spusa chiar de fondatorul companiei, George Badescu. Dupa un discurs emotionant in care au fost mentionate persoanele care fac parte din echipa Vectra inca de la infiintare, a urmat Marcus Rosenkranz – Area Business Director la grupului Hyster – Yale, care a vorbit despre momentul in care au ales, in urma cu 5 ani, ca Vectra sa reprezinte in Romania brandul de stivuitoare Yale. Din 2015 si pana in prezent, relatia Vectra – Yale s-a dezvoltat cu succes devenind un parteneriat puternic.

Sesiunea de prezentari a continuat apoi cu descrierea realizata de Tiberiu Aldea a solutiei „This is Yale”. Yale ofera solutii specifice fiecarei industrii, gama de stivuitoare fiind proiectata pentru aplicatii din 7 zone: industria bauturilor, cea alimentara, industria hartiei si a lemnului, logistica, automotive, industria chimica si constructii.

Flavia Chitanovici, Manager Departament baterii, a prezentat apoi solutiile oferite de Vectra in domeniul bateriilor de tractiune, pornind de la cele clasice cu acid si ajungand pana la cele mai noi tehnologii, cum ar fi NexSys si bateriile Li-Ion.

Un alt colaborator prezent la eveniment a fost Petr Cermak din partea companiei MasterMover, care a descris pe scurt istoricul companiei pe care o reprezinta. Discursul a fost apoi continuat de catre Cezar Margina, Sales Manager la Vectra, prezentand gama de echipamente de tractare MasterMover si industriile unde se preteaza utilizarea acestora.

Dupa o binemeritata pauza in care participantii au avut ocazia de a discuta pe larg temele prezentate, a urmat sesiunea de demonstratii practice. Utilajele vedeta au fost stivuitoarele Yale si echipamentul de tractare MasterMover, model SM100+. Reprezentantii Vectra le-au aratat celor prezenti atat dotarile standard ale echipamentelor cat si pe cele optionale care pot fi alese in functie de specificul industriei.

„Longevitatea este un sinonim al succesului.” Dupa 25 de ani, Vectra confirma aceasta deviza prin stabilitate si profesionalism.