MX – Un nou model de stivuitor care ofera productivitate la preturi accesibile

Yale® Europe Materials Handling lanseaza un nou model de stivuitor contrabalansat oferind companiilor o solutie la aceeasi inalta calitate si fiabilitate ca si pana acum insa la preturi mult mai accesibile.

Seria motostivuitoarelor MX este adaptata pentru aplicatii ce presupun manipularea unor marfuri variate si este disponibila in trei variante, in functie de capacitatile de ridicare: 2.0, 2.5 si 3.0. Managerul Yale pentru contrabalansate a afirmat: “Acesta este un nou echipament ce a fost proiectat in urma tehnologiilor testate si incercate de catre Yale.”

 “In seria MX am asamblat o solutie care ofera toate standardele de inalta performanta asociate cu brandul Yale. Fiabilitatea, mentenanta, ergonomia, productivitatea si costul redus al detinerii unui astfel de echipament nu sunt simple dorinte pe lista noastra ci ele reprezinta de fapt principiile care definesc un produs Yale in totalitate – si suntem entuziasmati de faptul ca noua serie MX indeplineste din plin toate aceste criterii.”

Noua serie MX va fi produsa in Craigavon, Irlanda de Nord, de catre o echipa experimentata care recent a proiectat cel de-al 400.000-lea echipament, un stivuitor Veracitor VX. Gama de motostivuitoare MX va fi construita din componente Yale la acelasi nivel ridicat de calitate ca si pana acum. Principala caracteristica este focusata pe asigurarea functionalitatii de baza in manipularea marfurilor fara costurile asociate clasei premium.

Durata imobilizarii stivuitorului pe perioada reparatiilor este minimizata prin suportul dealerilor experimentati, prin optiunile privind garantia si disponibilitatea pieselor de schimb. Adaugand la toate acestea pretul de achizitie accesibil si mentenanta usor de realizat, stivuitoarele din gama MX devin cea mai buna alegere pentru numeroase aplicatii.

Seria motostivuitoarelor MX urmeaza acelasi design ca si seria Veracitor VX care cuprinde produsele premium ale gamei Yale. Echipamentele sunt disponibile in variantele Diesel, GPL si GPL+benzina, cu intervale de efectuare a reviziilor de 500 ore. Desi este un produs economic, stivuitorul din gama MX detine toate caracteristicile ergonomice care ofera operatorului confort sporit si asigura productivitate la parametri ridicati in domenii diferite utilizare.