Noua serie de transpalete electrice cu operator pedestru, proiectata pentru a oferi utilizatorilor mai multa siguranta

Yale® Europe Materials Handling se pregateste pentru lansarea noii serii de transpalete electrice cu operator pedestru care promite sa ofere utilizatorilor un spectru larg de beneficii incluzand catargul care asigura o vizibilitate excelenta si panou de comenzi pentru ridicarea precisa a sarcinii.

Seria transpaletelor MS10-16 cu operator pedestru inlocuieste seria curenta MS si introduce numeroase specificatii tehnice noi, incluzand reproiectarea comenzilor alaturi de o capacitate de ridicare si de incarcare de pana la 1.6 tone.

Managerul Yale responsabil pentru sectorul echipamentelor de depozit, Ron Farr, a declarat: “Noul echipament urmeaza filozofia Yale si anume aceea de a fi proiectat pornind de la necesitatile operatorului.” Rezultatul este o transpaleta cu operator pedestru, agila si foarte usor de controlat, potrivita pentru orice tip de utilizator, indiferent de gradul de experienta. In cadrul acestui sector deosebit de competitiv, valorile Yale privind fiabilitatea, gradul de mentenanta, ergonomia, productivitatea si costul scazut al detinerii unui astfel de echipament, pozitioneaza aceasta noua serie de transpalete pe un loc aparte.

Noua serie MS10-16 este ideala pentru aplicatii care se desfasoara in depozite restranse unde spatiul de manevra este limitat. Datorita design-ului robust si a gamei largi de intrebuintari, seria transpaletelor MS10-16 consolideaza avantajul competitiv al Yale in magaziile supermarketurilor, depozitele de mici dimensiuni, camerele frigorifice cu temperaturi de pana la -30°C, in productie si retail.

Acest model introduce urmatoarele specificatii tehnice:

  • Directia si comenzile de operare reproiectate pentru a facilita deplasarea si pozitionarea;
  • Capacitati de ridicare de pana la 1.6 tone;
  • Catarg care ofera o vizibilitate excelenta, permitand astfel operatorului sa observe mai bine incarcatura si furcile atunci cand manipuleaza marfa;
  • Comenzi pentru pozitionarea precisa a furcilor facilitand astfel manipularea marfurilor fragile.
  • „Consideram ca aceste caracteristici, completate de viteza maxima de deplasare de 6 km/h, vor face ca acest model sa fie apreciat pentru performanta sa, gradul de control si productivitatea generala,” a mai adaugat Ron.
    Seria transpaletelor MS10-16 a fost proiectata astfel incat sa fie usor de intretinut, iar design-ul rezistent si consumul redus de energie sa tina costurile sub control.
    Transpaletele din gama MS10-16 aduc un spectru larg de optiuni permitand astfel ca echipamentul sa fie proiectat individual pentru fiecare tip de aplicatie. Aceste optiuni includ posibilitatea extragerii laterale a bateriei, dimensiuni diferite ale furcilor, cod de acces pentru panoul de comanda, posibilitati pentru garantie extinsa.