Incepe Black Friday la Vectra Eurolift Service

In perioada 22 – 26 Noiembrie 2021, Vectra Eurolift Service da startul reducerilor de Black Friday!

Printre produsele incluse in oferta promotionala se numara lame de zapada, furci pentru stivuitoare, baterii de tractiune si transpalete.

In acest an, o noutate o reprezinta transpaletele manuale din gama Premium a producatorului Yale. Spre deosebire de transpaletele manuale clasice, echipamentele „Premium Line S” prezinta o imbunatatire a tuturor componentelor, in special a pompei hidraulice.

Vectra Eurolift Service da startul reducerilor de Black Friday!
Transpaleta manuala Yale Premium Line S

De asemenea, de un pret special vor beneficia si transpaletele electrice fara catarg model MPC14. Acest tip de liza electrica are un design compact, robust si o raza de giratie ce ii permite sa intoarca in spatii restranse. Transpaleta MPC14, cu operator pedestru, de tip pallet transporter este ideala pentru deplasarea marfurilor pe distante scurte (10-20 m), pentru incarcarea/descarcarea tirurilor si pentru manipularea in spatii interioare foarte inguste. Acest echipament este usor de manipulat si de intretinut.

Cu ajutorul reducerilor din acest sezon, veti putea achizitiona echipamente din game Premium ce imbunatatesc productivitatea si eficienta.

Oferta completa de Black Friday o puteti consulta aici: BLACK FRIDAY 2021.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti scrie oricand pe adresa de email office@vectra.ro.

Nu uitati ca ne puteti gasi si pe LinkedIn si Facebook.