Anvelope non-marking pentru stivuitoarele din industria retailului

In retail, aspectul vizual al standurilor cu marfa este foarte important intrucat el reprezinta unul dintre criteriile care pot influenta vanzarile. Majoritatea companiilor investesc bugete consistente in design-ul produselor si al standurilor de expunere a acestora.

Retailerii utilizeaza stivuitoare si echipamente de depozit echipate corespunzator pentru operatiunile ce au loc in interiorul spatiilor comerciale. Rotile stivuitoarelor pot lasa urme neplacute pe podeaua magazinelor, acest lucru influentand negativ imaginea unitatii respective. De aceea, in spatiile comerciale sunt utilizate stivuitoare dotate cu anvelope non-marking.

Care sunt caracteristicile anvelopelor non-marking?

Anvelopele normale au in componenta lor funingine, care poate reprezenta pana la 30% din compozitia rotilor. In cazul celor non-marking, aceasta funingine este inlocuita cu silice pentru a nu lasa urme in timpul deplasarii. In procesul de fabricatie a acestor anvelope sunt introdusi antioxidanti pentru a produce o protectie UV similara cu cea a anvelopelor normale pentru stivuitoare.

Care este costul anvelopelor non-marking?

Desi preturile rotilor non-marking pot varia in functie de producator, acestea sunt usor mai mari decat in cazul anvelopelor normale. Totusi, aceasta valoare adaugata se va observa in mentinerea podelelor curate.

Cum se realizeaza intretinerea anvelopelor non-marking?

Funinginea utilizata in fabricarea rotilor normale de stivuitor are scopul de a le face mai rezistente la uzura si de a creste longevitatea cauciucului. Lipsa acestui material in cazul anvelopelor non-marking duce la o deteriorare mai rapida a cauciucului si, prin urmare, inlocuirea mai frecventa a acestora. Cu toate acestea, nivelul de performanta oferit de rotile non-marking este la fel de ridicat ca si in cazul anvelopelor normale.

Vectra Eurolift Service dispune de o gama larga de anvelope pentru stivuitoare si poate oferi oricand consultanta in acest sens. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre aceste produse, puteti vizita sectiunea Anvelope sau ne puteti trimite un email pe adresa office@vectra.ro.