inchiriere stivuitor

Vreti sa inchiriati un stivuitor pe termen scurt? La Vectra veti gasi solutia potrivita

Inchirierea pe termen scurt a unui stivuitor reprezinta de multe ori cea mai eficienta solutie in desfasurarea operatiunilor logistice. Daca aplicatia prezinta un caracter sezonier sau daca este necesara suplimentarea flotei cu un singur echipament pentru un proiect pe termen scurt, inchirierea unui stivuitor pe o perioada limitata de timp poate fi o varianta mult mai potrivita decat realizarea unei achizitii.

Indiferent de situatie, Vectra va poate ajuta sa gasiti cea mai buna solutie si va pune la dispozitie o flota variata de utilaje.

Flexibilitatea perioadelor de inchiriere si a tarifelor

Aveti nevoie de inchirierea unui stivuitor pentru o zi, o saptamana, o luna sau chiar un an? Vectra va ofera flexibilitate in stabilirea perioadei de chirie, tarifele fiind stabilite in functie de aceasta. Astfel, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat tariful va fi mai avantajos. Livrarea utilajelor se realizeaza cu platformele Vectra, dupa verificarea completa a echipamentelor de catre tehnicieni specializati.

Diversitatea flotei de utilaje

De-a lungul timpului, Vectra si-a extins flota de echipamente destinate inchirierii pe termen scurt. Aceasta cuprinde atat stivuitoare Diesel/GPL si electrice, cat si transpalete electrice, reach truck-uri, order pickere si nacele. Utilajele sunt marca Yale, un brand premium caracterizat printr-o calitate exceptionala.

Inchirierea echipamentelor pe o perioada scurta de timp se poate face cu sau fara operator, in functie de solicitarea clientului. Consultantii Vectra va stau oricand la dispozitie pentru a va putea oferi cea mai buna solutie. Pentru oferte tehnico-financiare, ne puteti trimite solicitarile Dvs pe adresa de email office@vectra.ro.