Stivuitor_transpaleta

Vanzari in continua crestere si in 2021

Anul 2021 a adus numeroase provocari pe plan international pentru industria producatoare de stivuitoare. In acest context, putem mentiona despre criza componentelor electronice, cresterea preturilor si a termenelor de livrare catre beneficiarul final. In ciuda acestor dificultati, Vectra Eurolift Service a reusit sa-si mentina trendul ascendent pe piata romaneasca a stivuitoarelor, avand o crestere a cifrei de afaceri cu aproape 15% fata de anul precedent.

Electrificarea flotelor de stivuitoare

La fel ca in cazul industriei auto, orientarea utilizatorilor spre echipamente electrice a fost tot mai accentuata in anul ce s-a incheiat. Cele mai vandute modele de stivuitoare electrice marca Yale au fost cele in 3 roti din seria VT.

Avand capacitati de ridicare cuprinse intre 1500 kg si 2000 kg, modelele de electrostivuitoare din aceasta serie sunt ideale pentru aplicatiile intensive ce se desfasoara in spatii inguste sau pe platformele de incarcare si descarcare a tirurilor. Echipamentele sunt usor de manevrat si beneficiaza de un consum scazut de energie. Stivuitoarele Yale VT se comercializeaza intr-o echipare Premium, cu translatie laterala a furcilor, doua motoare de tractiune in tehnologie AC, servodirectie, anvelope superelastice non-marking, etc. Datorita design-ului ergonomic, nivelul de oboseala al operatorului este foarte redus, ceea ce duce la scaderea riscului producerii de accidente.

Transpalete electrice cu si fara catarg – cele mai solicitate echipamente de depozit

Fie ca sunt necesare pentru incarcarea sau descarcarea unui tir, ori transportul marfurilor intr-un depozit, transpaletele electrice fac mai usoara si mai confortabila activitatea unui operator. In 2021, modelele de transpalete care au inregistrat vanzari ridicate au fost pallet stackerele cu catarg din seria Yale MS10-20 si pallet transporterele fara catarg Yale MP20X.

Seria de transpalete electrice cu catarg Yale MS10-20 cuprinde modele cu capacitati de ridicare cuprinse intre 1000 kg si 2000 kg. Aceste echipamente sunt usor de manevrat si sunt destinate utilizarii in interior, pe culoare de lucru inguste. Transpaleta electrica MS are o constructie robusta iar catargul asigura operatorului o vizibilitate sporita.  

Transpaleta electrica fara catarg Yale MP20X, robusta si puternica, a fost proiectata pentru aplicatii cu regim intens, fiind destinata deplasarii paletilor in spatii interioare, pe distante mari. Cu o capacitate de transport de 2000 kg, acest model de transpaleta ofera o ergonomie ridicata. Liza electrica fara catarg MP20X este prevazuta cu o platforma spatioasa si brate laterale rabatabile pentru siguranta sporita a operatorului si confort. In dotarea standard a echipamentului este inclusa si servodirectia FLY-BY-WIRE, cea mai performanta din piata de specialitate.

Produse noi marca Yale in portofoliul Vectra

In 2021, producatorul american de stivuitoare marca Yale a introdus pe piata de profil doua noi modele de transpalete electrice fara catarg din seria MPX. Astfel, pe langa modelul deja existent cu capacitate de ridicare de 2000 kg, gama a fost extinsa cu transpalete ce pot manipula marfuri de 2500 kg si 3000 kg. Acest model de transpaleta este disponibil in mai multe variante personalizate: cu platforma pentru operator, platforma cu protectie laterala sau platforma cu protectie la spate.

Noi investitii anuntate pentru anul 2022

Anul trecut a adus nu numai o crestere a cererilor de echipamente, ci si solicitari tot mai multe pentru interventii de service. Pentru a reduce timpul de asteptare din momentul transmiterii solicitarii si pana la interventia echipelor la client, Vectra isi propune in 2022 dezvoltarea retelei nationale de tehnicieni. De asemenea, vor continua investitiile in cresterea numarului de echipamente incluse in flota de inchirieri pe termen scurt.

Cu o experienta de 27 de ani pe piata romaneasca a stivuitoarelor, Vectra Eurolift Service este unul dintre jucatorii importanti din acest domeniu, fiind intr-un proces constant de imbunatatire a activitatii sale pentru a aduce un plus de valoare clientilor sai.