inchiriere stivuitor termen lung

Avantajele inchirierii pe termen lung a stivuitoarelor

Inchirierea unui stivuitor pe termen lung prezinta o serie de beneficii, atat din punctul de vedere al productivitatii cat si financiar. In ultimii ani, aceasta varianta a castigat tot mai mult teren fata de achizitia echipamentelor. In functie de situatie, la finalul perioadei de chirie puteti opta pentru prelungirea contractului pentru utilajul inchiriat, inlocuirea echipamentului sau rezilierea contractului.

Principalele avantaje ale inchirierii pe termen lung (long term rental)

1. Flexibilitate optima – posibilitatea de a alege utilajul potrivit in functie de numarul estimat de ore de functionare pe an, perioada de chirie si optiunile de finantare.

2. Timp de functionare maximizat – un stivuitor nou inseamna mai putine interventii de service.

3. Utilizarea cash flow-ului pentru alte investitii, cum ar fi in productie.

4. Costuri de operare fixe si previzibile, pe termen lung – o bugetare mai eficienta.

5. Echipamente noi, sigure si moderne – operatorii beneficiaza de un confort sporit datorita ergonomiei. Acest lucru imbunatateste productivitatea.

6. Full service – costul de inchiriere pe termen lung a stivuitoarelor include si partea de service, mentenanta acestora fiind executata periodic.

Vectra Eurolift Service ofera clientilor sai cele mai bune si flexibile solutii privind inchirierea pe termen lung a stivuitoarelor. Consultantii nostri pot proiecta oferte personalizate in functie de tipul aplicatiei, regimul de lucru si bugetul lunar ce poate fi alocat de catre client. Beneficiind de suportul furnizorului american de stivuitoare marca Yale, Vectra dispune de o gama larga de stivuitoare Diesel si GPL, stivuitoare electrice, transpalete electrice, reach truck-uri, VNA-uri si multe alte modele de echipamente de ridicat si manipulat marfa.

De-a lungul anilor, Vectra si-a sustinut partenerii livrandu-le flote eficiente de stivuitoare si echipamente de depozit in regim long term rental. Dintre povestile noastre de succes, puteti citi pe pagina noastra web despre Boromir si Sano Vita.

Reprezentantii Vectra va stau oricand la dispozitie pentru a va putea oferi cea mai buna solutie. Pentru oferte tehnico-financiare, ne puteti trimite solicitarile Dvs pe adresa de email office@vectra.ro.