Vectra isi extinde reteaua de tehnicieni

Ne-am extins reteaua nationala de tehnicieni

Vectra Eurolift Service a deschis un nou punct de service pentru stivuitoare in Craiova

Conform planului de investitii gandit de Vectra Eurolift Service pentru anul 2022, in primul trimestru al anului curent a fost optimizata activitatea departamentului de Service prin extinderea retelei nationale de tehnicieni.

Incepand din luna februarie, Vectra are o locatie noua de service pentru stivuitoare in Craiova, ce va deservi toata zona Olteniei. De asemenea, pentru a veni in intampinarea solicitarilor din partea clientilor Vectra, au fost extinse si echipele de tehnicieni din Bucuresti si Timisoara.

Cresterea efectivului de mecanici pentru stivuitoare are scopul de a reduce timpul de asteptare a clientului din momentul transmiterii solicitarii si pana la interventia echipelor. In prezent, din echipa Vectra fac parte 22 tehnicieni mobili echipati cu autospeciale dotate corespunzator si 11 tehnicieni in atelierul de reparatii din Bucuresti.

Periodic, mecanicii de service participa la traininguri organizate la sediul firmei pentru a fi instruiti in privinta celor mai noi tehnologii din industrie.

Efectivele noastre de service asigura expertiza tehnica pentru o gama variata de utilaje: motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice si manuale, VNA-uri, reach truck-uri, etc. Tehnicienii Vectra sunt specializati pentru revizii si reparatii multibrand, compania noastra detinand cataloage de piese pentru toate marcile de stivuitoare.

Pentru solicitarea unei oferte de reparatie sau revizie stivuitoare, puteti completa acest Formular.

Vectra Eurolift Service, unic distribuitor pentru Romania al marcii de stivuitoare Yale Material Handling si cu o prezenta de peste 27 de ani pe piata romaneasca a echipamentelor de ridicat marfuri, detine un portofoliu generos de produse si servicii, care se adreseaza companiilor de retail, companiilor din industria FMCG (producatori, importatori si distribuitori), eCommerce, curierat si operatorilor logistici.