Stivuitor Yale Seria N – un produs adaptabil pentru depozite

Seria N proiectata de Yale aduce un nou concept in domeniul stivuitoarelor, permitand o adaptare rapida a operatiunilor la cerintele aplicatiilor.

Seria N cuprinde stivuitoare Diesel si GPL cu capacitati cuprinse intre 2000 kg si 3500 kg. Aceste echipamente pot fi configurate atat pentru desfasurarea unor aplicatii usoare cat si pentru aplicatii heavy-duty. Design-ul acestor stivuitoare a fost proiectat in jurul operatorului, fiind asigurat un nivel ridicat de ergonomie si confort.

Stivuitor proiectat cu un design ergonomic

Stivuitoristii care lucreaza in depozite sunt nevoiti, atunci cand manipuleaza un stivuitor, sa coboare de pe echipament si sa urce din nou de mai multe ori pe zi. Modelul de stivuitor din seria N este proiectat astfel incat sa ofere operatorilor un acces usor si in siguranta pe utilaj. Treapta care asigura urcarea stivuitoristului pe echipament reprezinta unul dintre cele trei puncte de contact, alaturi de manerul pentru mana stanga si cotiera rabatabila a scaunului.

Stivuitor Yale Seria N

Depozitarea si logistica, punctele esentiale din cadrul lantului de aprovizionare, presupun de cele mai multe ori utilizarea unor stivuitoare care sa asigure manipularea bunurilor atat in spatii interioare, cat si exterioare. Montarea luminilor LED pe echipamentele din seria N ofera o buna luminozitate atunci cand aplicatiile se desfasoara in spatii intunecoase. Totodata, atunci cand utilajele sunt folosite in afara depozitelor, ele pot fi echipate cu cabine incalzite sau dotate cu aer conditionat.

Mai multa eficienta in depozite

In depozitele foarte aglomerate, cu multe stocuri si culoare de lucru inguste, manipularea marfurilor reprezinta o adevarata provocare. Pentru a mentine o productivitate ridicata in aceste conditii, stivuitoarele din seria N ofera o vizibilitate excelenta de jur imprejur, fiind dotate cu o tehnologie inovativa care asigura operatorilor suport in timpul aplicatiilor. Utilizand un stivuitor Yale din seria N, operatorul are tot timpul o buna vizibilitate asupra furcilor si a marfurilor aflate pe acestea, controland cu usurinta stivuirea lor pe rafturi. De asemenea, pentru imbunatatirea acestui proces, utilajul poate fi dotat cu un sistem de ghidaj cu laser a furcilor, acesta fiind de mare ajutor atunci cand se stivuieste la inaltimi mari.

Seria N de stivuitoare Diesel si GPL reprezinta o incununare a eforturilor depuse de Yale Material Handling pentru a proiecta un utilaj potrivit pentru orice tip de aplicatie. Pentru informatii suplimentare legate de acest produs, ne puteti trimite un email pe adresa vanzari@vectra.ro.