Incep reducerile de Black Friday la Vectra Eurolift Service

Vectra Eurolift Service da startul reducerilor de Black Friday! Campania se desfasoara in perioada 24 – 27 Noiembrie 2020 si consta in reduceri de pret la o gama larga de produse.

Transpalete manuale la promotie

Printre echipamentele care vor beneficia de un pret redus se numara transpaletele manuale marca Yale, acestea fiind cele mai solicitate produse de Black Friday de catre clientii Vectra. De asemenea, un alt produs foarte cautat in aceasta perioada si care se regaseste in aceasta campanie il reprezinta plugul de zapada ce poate fi montat pe stivuitor.

Segmentul de safety nu a fost ignorat nici in 2020, iar de Black Friday clientii beneficiaza de preturi speciale pentru indicatoarele luminoase de avertizare a pietonilor Blue Point si Red Zone. Conform statisticilor OSHA (institutie care se ocupa cu sanatatea si siguranta ocupationala), la fiecare 3 zile au loc accidente fatale in care sunt implicate stivuitoare. De asemenea, in 40% din accidente sunt implicati pietoni. Totodata, pe masura ce aplicatiile logistice devin tot mai complexe iar marfurile mai diversificate, riscul deteriorarii stivuitoarelor, a bunurilor sau a infrastructurii poate creste, rezultand costuri suplimentare. Solutiile de safety furnizate de Vectra Eurolift Service sunt de mare ajutor pentru depasirea acestor provocari.

Transpalete electrice fara catarg – o noutate in oferta de Black Friday

O noutate in acest an vor fi transpaletele electrice fara catarg, cu capacitate de ridicare de 1400 kg, respectiv 1600 kg. Modelele incluse in promotie au un design compact, robust si au o raza de giratie ce le permite sa intoarca in spatii restranse. Aceste transpalete cu operator pedestru sunt ideale pentru aplicatii de incarcare/descarcare a tirurilor precum si pentru transportul intern al paletilor inchisi sau deschisi pe distante scurte sau lungi.

Oferta completa de Black Friday o puteti consulta aici: Oferta promotionala

Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti scrie oricand pe adresa de email office@vectra.ro.

Nu uitati ca ne puteti gasi si pe LinkedIn si Facebook.