Transpaleta electrica Rider Stacker

Transpaleta electrica Rider stacker MS16S – un nou model Yale in gama echipamentelor de depozit

In Iunie 2017 Yale a anuntat lansarea oficiala a unui nou tip de echipament de depozit, Rider Stacker MS16S, cu capacitati de ridicare de pana la 1600 kg. Aceasta transpaleta electrica cu catarg prezinta numeroase specificatii tehnice noi care aduc utilizatorilor multe beneficii in materie de eficienta si productivitate.

Transpaleta electrica de tip Rider Stacker poate fi utilizata atat pentru transportul si stivuirea marfurilor, cat si pentru activitatile de colectare (picking).

Acest nou model de echipament imbunatateste avantajele Yale in desfasurarea aplicatiilor logistice, oferind confort sporit utilizatorilor prin urmatoarele caracteristici:
– vizibilitate sporita;
– scaun ajustabil;
– acces usor in/din utilaj;
– amortizarea socurilor si a vibratiilor prin intermediul a doua amortizoare din cauciuc montate in podeaua echipamentului;
– controlul directiei cu mana stanga, comuna si celorlalte echipamente de depozit;
– manerul solid pe partea dreapta asigura stabilitate operatorului;
– comenzile intuitive sunt aliniate cu directia de deplasare si de ridicare.

Specificatiile tehnice care recomanda acest tip de transpaleta electrica cu catarg pentru aplicatiile logistice desfasurate in interiorul depozitelor sunt:
– motoare AC pentru directie si tractiune (utilizarea tehnologiei AC elimina inversoarele de sens);
– viteza de directie sensibila la 180⁰;
– raza de intoarcere de 1640 mm (cu furci de 1150 mm) pentru culoar de lucru de 2536 mm;
– viteza de deplasare de pana la 9 km/h cu sau fara incarcatura;
– extractie laterala a bateriei;
– viteze rapide de ridicare si coborare;
– franare regenerativa;
– tehnologie CANbus;
– tehnologie de racire atat a compartimentului de comanda cat si a motorului pentru a preveni supraincalzirea in medii dure;
– constructie robusta a catargului.

Transpaleta electrica Yale de tip Rider Stacker este dotata cu scaun din poliuretan ce poate fi reglat in 3 pozitii, in functie de necesitatile operatorului: asezat, sprijinit si in picioare. Latimea compacta a sasiului de numai 798 mm faciliteaza manipularea Europaletilor in aplicatiile de incarcare/descarcare. Motorul este pozitionat astfel incat sa poata fi curatat si ventilat usor. Transpaleta este dotata cu un display electronic ce afiseaza orele de functionare, gradul de descarcare a bateriei, precum si diversele alarme de functionare ce pot aparea.

Luand in considerare specificatiile tehnice mentionate mai sus, acest echipament de depozit este ideal in numeroase aplicatii logistice, putand fi proiectat dupa necesitatile operatorului.