baterii de tractiune Midac

Parteneriat Yale & baterii de tractiune Midac

Yale Europe Materials Handling isi propune sa ofere clientilor care lucreaza in aplicatii intensive imbunatatirea eficientei energetice si reducerea costului total de proprietate prin anuntarea inceperii colaborarii cu Midac SpA, unul dintre cei mai mari producatori de baterii de tractiune din Europa.

Pe baza acestui parteneriat, clientii Yale vor putea beneficia acum de avantajele puterii bateriilor de tractiune lithium-ion.

„Suntem deja obisnuiti cu beneficiile pe care le aduc bateriile de tractiune lithium-ion, in termeni de confort, in numeroase aplicatii zilnice. Atunci cand acestea se aplica si in domeniul stivuitoarelor, ele furnizeaza productivitate imbunatatita, eficienta si incarcare fara emisii, a afirmat Mat Allen, Solutions Manager, Counterbalance Products la Yale. „Suntem incantati de faptul ca utilizatorii Yale vor putea vedea acum beneficiile asupra flotei lor de stivuitoare.”

Solutia Yale lithium-ion va oferi utilizatorilor mai multa productivitate in aplicatiile ce presupun mai multe schimburi de lucru prin eliminarea necesitatii de inlocuire a bateriilor si reducerea timpului de incarcare (pana la 2-4 ore). De asemenea, acest lucru va permite ca zonele destinate incarcarii bateriilor de tractiune sa fie utilizate in scopuri mai productive, cum ar fi ca spatii de depozitare.

Bateriile de tractiune lithium-ion nu necesita mentenanta, astfel nu e nevoie sa fie completate cu apa distilata. Totodata, numarul ciclurilor de incarcare poate ajunge pana la 3750, fata de cel al bateriilor cu acid care ajunge doar pana la 1200. Acest lucru se traduce printr-o durata de viata mai mare a bateriei.

In Romania, atat brandul de stivuitoare Yale cat si brandul de baterii de tractiune Midac sunt reprezentate de Vectra Eurolift Service.

Citeste mai mult despre bateriile de tractiune Midac aici