Incepe Black Friday la Vectra Eurolift Service

In perioada 21 – 25 Noiembrie 2022, Vectra Eurolift Service da startul reducerilor de Black Friday!

Printre produsele incluse in oferta promotionala se numara transpalete manuale, furci pentru stivuitoare, baterii de tractiune si anvelope pentru stivuitoare.

Transpaletele manuale marca Yale au o capacitate de ridicare de 2500 kg. Lungimea furcilor este de 1150 mm. Echipamentul ofera o ridicare stabila, functionare usoara, siguranta si fiabilitate.

Transpaletele manuale cu catarg marca Yale au capacitate de ridicare de 1000 kg, la inaltimi de pana la 1600 mm. Atat ridicarea sarcinii, cat si deplasarea, sunt efectuate manual.

Marcile de baterii de tractiune care intra in campania de Black Friday sunt Midac si Enersys Hawker, cu un discount de 3% pentru produse comandate pana pe 25 noiembrie. Compania noastra va ofera atat baterii de tractiune clasice cu acid, cat si baterii de tractiune cu gel. Portofoliul de acumulatori cuprinde pe langa bateriile de tractiune si urmatoarele produse: baterii de semitractiune, baterii de pornire, baterii stationare.

Pana pe 25 noiembrie, furcile pentru stivuitoare beneficiaza de o reducere de 15%. Bratele de furca trebuie controlate periodic, la intervale de maxim 12 luni, precum si dupa depistarea oricarui defect sau a unei deformatii remanente. Orice brat de furca la care s-a depistat un defect, trebuie retras din serviciu si nu se admite a fi repus in lucru inainte de a fi reparat. Metodele de control si de reparare ale furcilor pentru toate tipurile de echipamente elevatoare cu furca sunt reglementate prin standardul international ISO 5057. Conform acestuia, daca grosimea partilor orizontala sau verticala se reduce sub 90% din grosimea initiala sau din grosimea minima precizata de producator, bratul de furca trebuie retras din lucru. Nu se recomanda remedierea prin sudura a fisurilor superficiale sau a uzurii.

Anvelopele pentru stivuitoare reprezinta o componenta foarte importanta care poate influenta performanta, eficienta si siguranta echipamentului. Compania noastra detine un stoc permanent de anvelope pentru electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete electrice si manuale. In campania de Black Friday, anvelopele beneficiaza de un discount de 10%.

Oferta completa de Black Friday o puteti consulta aici: BLACK FRIDAY 2022.

Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti scrie oricand pe adresa de email office@vectra.ro. Nu uitati ca ne puteti gasi si pe LinkedIn si Facebook.