Echipament depozit transpaleta electrica

Cum sa fii competitiv in industria de retail? Solutii pentru optimizarea operatiunilor logistice

In industria retail, peisajul a fost transformat complet de catre e-commerce, care a modelat preferinta consumatorilor catre livrarea comenzilor in aceeasi zi. Operatiunile din aceasta industrie necesita echipamentul de depozit potrivit pentru a face fata cererii in crestere.

Imbunatatiti productivitatea operatorilor

Viteza si agilitatea sunt esentiale pentru a indeplini asteptarile privind expedierea bunurilor in aceeasi zi in care au fost comandate. Acest lucru presupune manipularea paletilor cu marfa mai repede si imbunatatirea ratei de intocmire a comenzilor (order picking). Echipamentele de depozitare marca Yale sunt proiectate cu tehnologii avansate pentru a sustine aceste aplicatii.

Spre exemplu, utilajele tip order picker din seria MO ofera atat o viteza mare de deplasare, cat si o ergonomie ridicata. Platforma spatioasa pentru operator poate fi accesata din ambele parti ale echipamentului, iar acest aspect imbunatateste confortul utilizatorului si rapiditatea de miscare.

Optimizati spatiul de depozitare

Intensificarea consumerismului a dus la nevoia de a extinde spatiile de depozitare, lucru destul de costisitor pentru retaileri. Combinatia potrivita de echipamente de depozitare marca Yale va poate ajuta sa utilizati spatiul din depozit mult mai eficient si rentabil.

Una dintre solutiile logistice pe care o puteti alege este aceea de a va extinde pe verticala, prin cresterea inaltimii rafturilor. Modelul de stivuitor electric tip reachtruck Yale MR este proiectat cu un catarg ce poate atinge inaltimi de pana la 14 m si poate avea acces la rafturile inalte. Mai mult decat atat, pentru a manipula mai multi paleti cu marfa pe ora, stivuitorul este dotat cu o viteza optionala de deplasare de 14 km/h. Seria reachtruck Yale MR ofera urmatorul nivel de productivitate pe care il poate asigura un astfel de stivuitor, prin inovatie, tehnologie si design ergonomic. Caracteristicile acestui echipament includ un catarg robust de mare capacitate, pozitionare precisa a furcilor si eficienta energetica.

O alta solutie ar fi optimizarea spatiului de depozitare pe orizontala, prin ingustarea culoarului de lucru. Echipamentele tip VNA de la Yale reprezinta solutia optima pentru aplicatiile ce presupun manipularea paletilor de marfa la inaltimi foarte mari si pe culoare inguste de lucru. Stivuitorul VNA oferit de Yale are capacitati de ridicare de la 1000 kg pana la 1500 kg si poate manipula marfuri la inaltimi de pana la 18m. Echipamentul ofera, de asemenea, ergonomia, stabilitatea si performanta atat de necesare pentru maximizarea productivitatii intr-un depozit de mare densitate.

Reduceti timpul de imobilizare a unui echipament

Utilajele marca Yale ofera intervale lungi de service. Acest lucru nu ajuta doar la reducerea timpului de nefunctionare a unui stivuitor, ci si la micsorarea costurilor de service. Intretinerea si asistenta de service sunt asigurate de catre reteaua noastra de tehnicieni, care acopera solicitarile din toate regiunile tarii. Daca aveti nevoie de asistenta in gasirea solutiei potrivite depozitului in care va desfasurati activitatea, ne puteti scrie pe adresa de email vanzari@vectra.ro iar un consultant Vectra va lua legatura cu Dvs.