Service stivuitoare – asiguram acoperire nationala

Daca detineti un stivuitor, probabil ca stiti deja cat de importanta este intretinerea acestuia, pentru a avea o performanta ridicata si pentru a prelungi durata sa de viata. Stivuitoarele sunt echipamente robuste, proiectate pentru a lucra in cele mai grele conditii. Insa, mentenanta acestora trebuie sa fie prioritara pentru a preveni aparitia posibilelor defectiuni ce pot afecta productivitatea.

Suntem in continua dezvoltare

Tinand cont de cerintele pietei si de evolutia tehnologica, departamentul Service de la Vectra a investit de-a lungul timpului in dezvoltarea retelei de tehnicieni si in instruirea acestora prin traininguri periodice. Astfel, avem in prezent 18 tehnicieni mobili dotati cu autospeciale echipate corespunzator, 12 tehnicieni in atelierul de reparatii din Bucuresti, 3 platforme auto pentru transportul echipamentelor de ridicat in regie proprie. Compania noastra ofera promptitudine si eficienta in solutionarea cererilor de interventii ce vin de la clientii nostri din toata tara. Pe langa tehnicienii localizati in Bucuresti, detinem puncte de service in Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Roman, Timisoara, Craiova. Astfel, cu ajutorul retelei nationale de mecanici, putem asigura un timp de interventie foarte bun.

Ce solutii de service oferim?

Ca in orice activitate ce apartine domeniului tehnic, partea de service este esentiala pentru a asigura buna functionare a echipamentelor. Din acest punct de vedere, luam toate masurile pentru a oferi piese de schimb de calitate ridicata, fiabilitate si remedierea defectiunilor intr-un timp optim. Pe langa interventiile la cerere, putem asigura mentenanta periodica (lunara, trimestriala, semestriala) in baza unui abonament ce consta intr-o vizita stabilita la un cost fix a unui tehnician Vectra pentru verificarea completa a utilajului(elor).

Echipele noastre de service asigura expertiza tehnica pentru o gama variata de utilaje, indiferent de marca: motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice si manuale, VNA-uri, reach truck-uri, etc. Clientii nostri provin din industrii precum Automotive, Logistica, Retail, industria hartiei, 3PL.

Daca doriti sa intervenim la utilajul Dvs, puteti completa acest formular si va contactam imediat.