Preturi promotionale pentru gama de stivuitoare electrice marca Yale

In domeniul logistic, procesul de electrificare prinde contur din ce in ce mai mult, o data cu orientarea pietei spre echipamente electrice. Beneficiile sunt numeroase, iar dintre acestea putem mentiona:

– emisii de carbon reduse

– manevrabilitate imbunatatita

– cost total al proprietatii redus

Pentru a sustine aceasta tendinta, reducem preturile pentru gama de electrostivuitoare marca Yale. Aceasta campanie este valabila pana la data de 30.04.2021

Ce modele de stivuitoare sunt incluse in campanie?

Cele mai solicitate modele de electrostivuitoare marca Yale vor putea fi achizitionate la preturi speciale, pana la sfarsitul lunii Aprilie:

Stivuitor electric in 3 roti model ERP15-20VT

Acest electrostivuitor este proiectat pentru manipulare in spatii inguste, pentru utilizare pe platforme de incarcare si descarcare a tirurilor. Datorita design-ului ergonomic, nivelul de oboseala al operatorului este foarte redus, ceea ce duce la scaderea riscului producerii de accidente. Gama cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 1500 kg pana la 2000 kg. Inaltimile de ridicare pot ajunge pana la 7300 mm.

Stivuitor electric in 4 roti model ERP16-20VF

Acest electrostivuitor este proiectat pentru a permite desfasurarea operatiunilor de stivuire in spatii foarte inguste, la parametri maximi de performanta. Gama cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 1600 kg pana la 2000 kg. Inaltimea de ridicare poate ajunge pana la 7300 mm.

Stivuitor electric in 4 roti model ERP22-25VL

Modelul de stivuitor electric din seria Yale VL ofera un nivel performant de productivitate si eficienta energetica.  Livrabile in tehnologie de 80V, aceste echipamente beneficiaza de o raza de giratie deosebit de mica. Ele sunt ideale pentru situatiile in care este necesar un nivel de stabilitate a sarcinii crescut. De asemenea, acest model de stivuitor este foarte eficient pentru depozitari la inaltime, in spatii inguste. Gama cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 2200 kg pana la 2500 kg. Inaltimea de ridicare poate ajunge pana la 8550 mm.

Stivuitor electric in 4 roti model ERP40-55VM

Electrostivuitoarele din gama VM au fost proiectate special pentru a asigura productivitate maxima in aplicatiile heavy duty. Seria cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 4000 kg pana la 5500 kg. Inaltimea de ridicare poate ajunge pana la 7015 mm.

Versatile si usor de manevrat, electrostivuitoarele sunt intalnite frecvent in interiorul depozitelor in special datorita faptului ca pot manevra marfuri grele, la diferite inaltimi.

Pentru mai multe informatii despre gama de electrostivuitoare si pentru oferte personalizate, ne puteti scrie pe adresa de email vanzari@vectra.ro.