Preturi promotionale pentru gama de stivuitoare electrice marca Yale

In domeniul logistic, procesul de inlocuire a echipamentelor de ridicat termice (motostivuitoare Diesel si GPL) cu electrostivuitoare prinde contur din ce in ce mai mult, o data cu orientarea pietei spre utilaje electrice.

Beneficiile sunt extraordinare, iar dintre acestea putem mentiona:

– eliminarea emisiilor de monoxid si dioxid de carbon;

– reducerea consumului de oxigen din spatiile interioare;

– eliminarea zgomotului motoarelor si cresterea sigurantei si confortului in depozite; 

– manevrabilitate imbunatatita prin faptul ca echipamentele electrice sunt mai compacte decat cele termice; scad spatiile necesare pentru manevre, creste suprafata utila de depozitare si scad riscurile de accidente;

– echipamentele electrice au costuri semnificativ mai reduse cu energia (in comparatie cu costul motorinei), cu mentenanta si cu reparatiile. Noile motoare electrice capsulate in curent alternativ nu au mentenanta si consuma foarte putin. 

Pentru a sustine aceasta tendinta, reducem preturile pentru gama de electrostivuitoare marca Yale. Aceasta campanie este valabila pana la data de 30.04.2021

Ce modele de stivuitoare sunt incluse in campanie?

Cele mai solicitate modele de electrostivuitoare marca Yale vor putea fi achizitionate la preturi speciale, pana la sfarsitul lunii Aprilie:

Stivuitor electric in 3 roti model ERP15-20VT

Acest electrostivuitor este proiectat pentru manipulare in spatii foarte inguste, pentru utilizare pe platforme de incarcare si descarcare a tirurilor. Datorita design-ului ergonomic, nivelul de oboseala al operatorului este foarte redus, ceea ce duce la scaderea riscului producerii de accidente. Gama cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 1500 kg pana la 2000 kg si inaltimi de ridicare de pana la 7300 mm.

Acest model intra in TIR si elimina folosirea a doua tipuri de echipamente.

Stivuitor electric in 4 roti model ERP16-20VF

Acest electrostivuitor este mai stabil si permite desfasurarea operatiunilor de stivuire pe suprafete mai denivelate, la parametri maximi de performanta. Gama cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 1600 kg pana la 2000 kg si inaltimi de ridicare de pana la 7300 mm.

Stivuitor electric in 4 roti model ERP22-25VL

Modelul de stivuitor electric din seria Yale VL ofera un nivel performant de productivitate si eficienta energetica. Livrabile cu tehnologie de 80V, sunt foarte fiabile si au capacitati reziduale incredibil de bune. Sunt preferate in spatii de productie industriala si in spatii comerciale unde sunt manipulate marfuri agabaritice sau paleti de pana la 2500 kg. Gama cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 2200 kg pana la 2500 kg si inaltimi de ridicare de pana la 8550 mm.

Stivuitor electric in 4 roti model ERP40-55VM

Electrostivuitoarele din gama VM au fost proiectate special pentru aplicatiile heavy duty din industrii precum cea metalurgica, siderurgica si in productia si distributia de bauturi racoritoare si bere, unde volumul mare impune manipularea a trei paleti in acelasi timp.  Seria cuprinde modele cu capacitati de ridicare de la 4000 kg pana la 5500 kg si inaltimi de ridicare de pana la 7015 mm.

Versatile si usor de manevrat, electrostivuitoarele sunt intalnite frecvent in interiorul depozitelor in special datorita faptului ca pot manevra marfuri grele, la diferite inaltimi.

Pentru mai multe informatii despre gama de electrostivuitoare si pentru oferte personalizate, ne puteti scrie pe adresa de email vanzari@vectra.ro.