Yale lanseaza un design inovator pentru noul stivuitor electric ERP25-30VLL dotat cu baterie lithium-ion

  • Yale Europe Materials Handling lanseaza un nou stivuitor electric proiectat in jurul bateriei lithium-ion.
  • Noul model de electrostivuitor ERP25-30VLL beneficiaza de o cabina mult mai spatioasa pentru operator, asigurand un mediu de lucru care imbunatateste productivitatea.
  • Utilajul este extrem de eficient si ofera flexibilitate de incarcare gratie bateriei lithium-ion cu mentenanta zero, ceea ce rezulta intr-un cost scazut de operare.

Cererea tot mai mare pentru solutii electrice alternative asigura o evolutie continua in acest domeniu. Astfel, se creeaza oportunitati de a dezvolta noi produse.

Seria de stivuitoare Yale ERP25-30VLL ofera toate beneficiile puterii lithium-ion: bateria complet integrata necesita zero intretinere, iar incarcarile de oportunitate permit utilajului sa opereze in totalitate doua schimburi de lucru fara necesitatea de a schimba bateria, asa cum se intampla in situatia acumulatorilor cu acid.

Intrucat acest stivuitor a fost proiectat in jurul sursei de alimentare, spatiul suplimentar castigat pentru cabina operatorului plaseaza modelul ERP25-30VLL in fruntea inovatiei in industria manipularii marfurilor.

Un accent pe ergonomie

Cabina spatioasa a operatorului maximizeaza confortul, oferind mai mult loc pentru picioare. Nivelul redus al podelei si scaunul montat mai jos asigura un acces usor in si din cabina. Spatiul suplimentar permite echiparea stivuitorului cu mai multe variante de scaune confortabile, cum ar fi modelul cu suspensie pe perna de aer. In acelasi timp, centrul de greutate redus ofera o calitate sporita a conducerii si a manevrarii utilajului la viraje.

Flexibilitatea operatiunilor

Clientii cu aplicatii de intensitate medie sau heavy-duty pot avea numeroase beneficii datorita flexibilitatii de incarcare a bateriei. Acest model de stivuitor dotat cu baterie lithium-ion este o alegere perfecta pentru operatiunile din industria alimentara, cea a bauturilor si industria farmaceutica, unde mentinerea unui mediu curat este esentiala, datorita lipsei emisiilor care apar in procesul de incarcare.

Stivuitorul ERP25-30VLL poate fi utilizat, de asemenea, si in mediile cu temperatura controlata, cum ar fi in depozitele frigorifice cu -20oC. Intrucat bateria lithium-ion este conectata la sistemul de telemetrie, aceasta isi poate ajusta performanta in functie de mediul in care opereaza. Radiatorul incorporat mentine temperatura bateriei peste 0oC in timpul incarcarii.

 

Ivor Wilkinson, Solutions Manager la Yale a declarat: “Noul nostru stivuitor cu baterie lithium-ion prezinta viziunea inovatoare a Yale, de a dezvolta viitorul puterii de alimentare. Modelul ERP25-30VLL ofera toate beneficiile puterii lithium-ion: eficienta sporita, flexibilitate de incarcare, zero mentenanta. Acest echipament inglobeaza tehnologia care imbunatateste productivitatea clientilor nostri, mentinand totodata costurile operationale scazute. Credem ca este un plus puternic pentru gama noastra de produse.”

Seria de electrostivuitoare dotate cu baterii lithium-ion cuprinde doua modele, avand capacitati de ridicare de 2500 kg si 3000 kg. Inaltimea de ridicare poate ajunge pana la 5518 mm.

 

Brosura tehnica o puteti rasfoi aici, iar pentru cerere de oferta ne puteti scrie pe adresa de email vanzari@vectra.ro.