„This is Yale” la LogiMAT 2019

Yale Europe Materials Handling va participa anul acesta la LogiMAT  cu un stand special. Pentru evenimentul care va avea loc in perioada 19-21 Februarie 2019 la Stuttgart Messe, Yale va include elemente prezentate in cadrul „This is Yale” pentru a demonstra vasta experienta in aplicatii din industrii specifice.

Pe parcursul celor trei zile, la LogiMAT va fi prezenta o echipa formata din experti Yale si reprezentanti din reteaua de dealeri, acestia putand oferi informatiile necesare clientilor potentiali si vizitatorilor la stand privind solutiile pentru aplicatiile specifice industriei lor.

Prin urmare, vizitatorii pot afla ce tip de stivuitor este mai potrivit pentru activitatea pe care o desfasoara. Acestia pot opta pentru diverse optiuni de finantare, de la achizitie directa pana la cumparare in leasing. De asemenea, specialistii Yale le vor prezenta modul in care variantele de inchiriere pe termen lung sau scurt ii pot ajuta sa optimizeze flotele si sa creasca productivitatea.

In cadrul LogiMAT, Yale va prezenta echipamentele robotizate, fara operator, lansate la sfarsitul anului 2018, gama de baterii cu acid si Lithium-ion, precum si gama de motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente de depozit.

Pentru a achizitiona bilete la LogiMAT2019, puteti accesa linkul: https://www.logimat-messe.de/en/fair/tickets