Echipamente de depozit marca Yale la preturi promotionale

Vectra Eurolift Service, dealer exclusiv al brandului de stivuitoare Yale in Romania, desfasoara o campanie cu preturi promotionale pentru echipamente de depozit in perioada 01.03 – 30.06.2018.

Scopul acestei campanii este acela de a facilita procesul companiilor care cauta solutii pentru reducerea costurilor cu manipularea marfurilor in interiorul depozitelor.

Yale este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de ridicat si manipulat marfuri (stivuitoare electrice, motostivuitoare Diesel si GPL, transpalete electrice, transpalete manuale, echipamente tip reach truck, VNA, echipamente de tractare), activand in acest domeniu de peste 137 de ani.

Utilajele sunt proiectate si asamblate in 19 fabrici din intreaga lume, 5 dintre ele aflandu-se in Europa: Craigavon (Irlanda de Nord), Irvine (Scotia), Masate si Modena (Italia) si Nijmegen (Olanda).

Yale, in calitate de producator, isi extrage cunostintele in industria de depozitare chiar din experienta sa interna privind rezolvarea provocarilor cu manipularea materialelor. Folosindu-se de aceasta, compania poate oferi solutii pentru clientii din intreaga industrie. De la componente pana la produse finite, indiferent de tipul marfurilor, Yale are solutia potrivita pentru manipularea acestora.

Operarea depozitelor constituie un proces destul de scump. Construirea lor, dotarea si munca efectiva pot fi costisitoare. Cele mai multe companii incearca sa maximizeze functionarea unui depozit fie prin amplasarea si preluarea eficienta a marfurilor si reducerea timpului de stocare, fie prin automatizare pentru a minimiza cheltuielile cu forta de munca.

Costurile pot fi reduse si prin optimizarea spatiului si utilizarea eficienta a acestuia.

Gama echipamentelor de depozit oferita de Yale a fost proiectata tinand cont de toate solicitarile din piata referitoare la optimizarea spatiilor de depozitare.

Transpaleta electrica fara catarg cu operator pedestru MP16-22

Seria transpaletelor MP a fost proiectata astfel incat sa ofere o productivitate maximizata. Conceputa in functie de nevoile operatorului, aceasta transpaleta asigura o ergonomie impresionanta si manevrabilitate puternica, permitand astfel utilizatorului sa lucreze eficient chiar si in cele mai aglomerate zone. Transpaleta MP este cu pana la 11% mai productiva la descarcare si utilizeaza cu pana la 7% mai putin energie.

Transpaleta electrica fara catarg cu operator pe platforma MP20X

Transpaleta electrica MP20X a fost proiectata pentru aplicatiile de intensitate medie si heavy duty. Aceste echipamente sunt ideale pentru transportul marfurilor pe distante medii si lungi, precum si pentru incarcarea si descarcarea tirurilor. Platforma pentru operator si cele doua brate laterale ofera siguranta si confort utilizatorului.

Transpaleta electrica cu catarg si operator pedestru MS10-20

Seria transpaletelor electrice cu catarg tip MS cuprinde echipamente cu capacitati de ridicare de pana la 2000 kg si inaltimi de ridicare de pana la 6 metri. Extrem de agil si robust, acest model de transpaleta este ideal pentru depozitele supermarketurilor, in unitatile industriale de productie, retail si depozite de dimensiuni reduse.

Reach truck MR14-25

Gama echipamentelor reach truck cuprinde 7 modele cu capacitati de ridicare de la 1400 kg la 2500 kg si inaltimi de ridicare de pana la 12,75 metri. Echipamentele sunt robuste, ergonomice si fiabile, asigurand productivitate maxima in aplicatiile de depozit.

Pentru informatii suplimentare legate de oferta Vectra, puteti transmite un email la adresa vanzari@vectra.ro .