Electrostivuitor Yale, model ERP20VT – Premiul Special pentru Inovatie

Vectra Eurolift Service a primit Premiul Special pentru Inovatie pentru electrostivuitor Yale ERP20VT, in cadrul Galei de decernare a premiilor pentru Echipamentul Anului in Romania, organizata de Ziua Cargo, pe 3 Noiembrie 2017, la Alexander Ballroom in Bucuresti.

Anul acesta, Vectra Eurolift Service a participat pentru prima data la concursul „Echipamentul Anului in Romania”, inscriindu-se cu trei echipamente:

– electrostivuitor in 3 roti Yale ERP20VT;

– transpaleta electrica Yale MP20X;

– reach truck Yale MR 14.

Dupa o perioada de 7 luni in care echipamentele au fost testate de catre 11 operatori logistici, cum ar fi Gebruder Weiss, Fan Courier, EMAG, Arctic, Vectra Eurolift Service a obtinut pentru electrostivuitor Premiul pentru Inovatie, sistemul ParkBrake fiind specificatia tehnica ce a facut diferenta.

Stivuitoarele electrice Yale, seria VT, sunt adaptabile, deosebit de manevrabile, echipate special pentru asigurarea unui nivel de productivitate crescut.

Yale ERP20 VT este proiectat special pentru manipulare in spatii inguste. Acest stivuitor este ideal pentru utilizare pe platforme de incarcare si descarcare aglomerate – in situatiile in care spatiul trebuie optimizat la maxim.

Echipamentul combina atribute de performanta remarcabile si beneficiaza de un consum scazut de energie. Este recomandat pentru aplicatii intensive, in cadrul carora, datorita design-ului ergonomic reduce nivelul de oboseala al operatorului si implicit riscul producerii accidentelor.

Acest tip de electrostivuitor se livreaza intr-o echipare Premium: retea de comunicare CANBUS, translatie laterala a furcilor integrata in placa frontala, doua motoare de tractiune in tehnologie AC – capsulate si fara mentenanta – sistem de franare dublu hidraulic si regenerativ, servodirectie, comutator de directie electronic integrat in panoul de comanda al comenzilor hidraulice, anvelope superelastice, etc.

Caracteristicile ergonomice care asigura confort si operativitate stivuitoristului sunt:

  • Echipamentele sunt proiectate pentru a putea fi manipulate de operatori cu constructii fizice dintre cele mai diverse, din punctul de vedere al inaltimii;
  • Sistemul de propulsie si suspensiile scaunului atenueaza vibratiile resimtite de utilizator;
  • Levier ajustabil situat pe cotiera ce asigura usurinta in utilizarea electrostivuitorului.
  • Caracteristicile de performanta presupun:
  • Panou de control cu 4 module de performanta, in functie de caracteristicile stivuitoristului;
  • Sistem HiP (High – Performance) care asigura viteza de deplasare (chiar si cu incarcatura) la un consum scazut de energie;
  • Balanta performantei creata de manevrabilitate si autonomia bateriei poate fi ajustata in functie de tipul aplicatiei, oferind un grad ridicat de operativitate la costuri scazute per palet.

Caracteristici tehnice:

  • Frana de parcare YaleStop elimina riscul de a merge cu spatele pe rampe, in mod necontrolat;
  • Frane in baie de ulei;
  • Eficienta ridicata asigurata de tehnologiile AC si CANbus.