Furci de stivuitoare la jumatate de pret in luna Septembrie

In luna Septembrie, Vectra Eurolift Service desfasoara o campanie cu preturi speciale pentru furci de stivuitoare. Pana la data de 30.09.2019, toate tipurile de furci beneficiaza de o reducere de 50%.

Bratele de furca trebuie controlate periodic, la intervale de maxim 12 luni, precum si dupa depistarea oricarui defect sau a unei deformatii remanente. Daca stivuitorul este utilizat in aplicatii intense, cu mai multe schimburi de lucru, verificarea furcilor trebuie realizata frecvent. Astfel, pentru aplicatii cu trei schimburi de tura, se recomanda verificarea furcilor la interval de 3 luni. Pentru regimul de lucru in doua schimburi, inspectia furcilor se poate realiza o data la 6 luni. Controlul bratului de furca trebuie facut doar de personal competent. Orice brat de furca la care s-a depistat un defect, trebuie retras din serviciu si nu se admite a fi repus in lucru inainte de a fi reparat.

 

Cand se inlocuiesc furcile de stivuitor?

Metodele de control si de reparare ale furcilor pentru toate tipurile de echipamente elevatoare cu furca sunt reglementate prin standardul international ISO 5057. Conform acestuia, daca grosimea partilor orizontala sau verticala se reduce sub 90% din grosimea initiala sau din grosimea minima precizata de producator, bratul de furca trebuie retras din lucru.

Nu se recomanda remedierea prin sudura a fisurilor superficiale sau a uzurii.

Service specializat la Vectra Eurolift Service

Tehnicienii Vectra sunt instruiti pentru verificarea corecta a furcilor de stivuitor. Daca necesitati suport suplimentar, puteti trimite solicitarile pe adresa service@vectra.ro .

 

De asemenea, nu ratati oferta speciala pe luna Septembrie pentru furci, cu discount-uri de pana la 50%.