Preturi reduse pentru gama de motostivuitoare marca Yale

Incepand cu luna Octombrie, Vectra Eurolift Service ofera reduceri de pret pentru seria de motostivuitoare VX cu capacitati de ridicare cuprinse intre 2000 kg si 3500 kg. Campania se desfasoara pana la data de 31.12.2019.

Eficienta maximizata

Gama de motostivuitoare marca Yale, Diesel si GPL, beneficiaza de o reputatie extraordinara pentru fiabilitatea si durabilitatea pe care o ofera in cele mai intense aplicatii. Intr-un mediu atat de competitiv, stivuitoarele Yale Veracitor VX au fost proiectate astfel incat sa asigure productivitate maxima si un consum redus de combustibil. Modelele de stivuitoare din seria VX 20-35 au dotari standard care fac parte din categoria Premium. Acestea fac diferenta in cazul unor aplicatii de tip heavy – duty, ce se desfasoara in marile depozite. Echipamentele sunt dotate, in functie de model, cu motoare Yanmar si Kubota. Echpamentele din seria de motostivuitoare Yale VX sunt prevazute cu sistem anti roll-back pentru lucrul in panta si cu limitator de viteza. Toate utilajele sunt echipate cu un sistem inovator de racire a componentelor, prelungind astfel durata de viata a acestora si minimizand riscul de supraincalzire in timpul aplicatiilor intense. Inaltimea de ridicare pe care o pot atinge aceste stivuitoare este de pana la 6 metri.

Solutii de finantare

Vectra Eurolift Service va pune la dispozitie doua variante de finantare: prin achizitie directa sau prin leasing. Pentru achizitia directa, in cazul in care este necesar, compania va poate sustine cu plata in doua rate: 50% la livrare si 50% in maxim 30 de zile de la livrarea echipamentului. Pentru varianta achizitiei prin leasing, clientul isi poate alege institutia financiara cu care doreste sa colaboreze sau poate alege din baza de date pusa la dispozitie de catre Vectra. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat parteneriate de succes cu Garanti Leasing, OTP Leasing si Unicredit Leasing.

Seria completa de motostivuitoare Yale care beneficiaza de discount-uri speciale se regaseste pe site-ul companiei: https://www.vectra.ro/motostivuitor-yale-vx-2t-35t/ .

Pentru informatii suplimentare, puteti trimite un email la adresa vanzari@vectra.ro .