Stivuitor compact Yale de mare capacitate, echipat pentru acces in containere

Principala provocare atunci cand sunt manipulate marfuri in interiorul containerelor o reprezinta diversitatea bunurilor. Fie ca este vorba despre un motor intr-o cutie de lemn, o transmisie pe un palet, o rola de hartie sau o bobina de metal, aceste articole pot cantari pana la 9 tone si trebuie incarcate in siguranta in container.

Yale a proiectat un echipament heavy-duty special pentru incarcarea si descarcarea containerelor. Avand la baza seria Yale VX80-90, acest stivuitor poate manipula marfuri de pana la 9000 kg in spatiul ingust al oricarui container cu dimensiuni standard.

Gama de stivuitoare Veracitor VX80-90 incorporeaza o serie de specificatii tehnice standard care imbunatatesc productivitatea. Acest stivuitor compact beneficiaza de un nivel redus de zgomot, iar modul ECO-eLO Fuel Efficiency reduce consumul de combustibil cu pana la 20%, fara a avea un impact negativ asupra productivitatii utilajului. Numeroase optionale sunt disponibile pentru echiparea acestui stivuitor, inclusiv indicatoare luminoase de avertizare a pietonilor care sunt extrem de utile in special atunci cand utilajul iese din container.

Echipamentele prezinta un grad ridicat de confort pentru operator, acesta putand lucra mai eficient.

Puteti solicita oricand o oferta personalizata pe adresa de email vanzari@vectra.ro.