Vectra Eurolift Service sarbatoreste 25 de ani de la infiintare

Eveniment aniversar in luna Iunie

Anul acesta este unul aniversar pentru Vectra Eurolift Service, compania sarbatorind 25 de ani de activitate in domeniul stivuitoarelor.

Pentru a marca acest moment, Vectra organizeaza pe data de 7 Iunie 2019, un eveniment dedicat logisticii in general si clientilor sai, in mod special. Acesta se va desfasura la sediul firmei din Bucuresti iar principalii parteneri vor fi producatorii de stivuitoare marca Yale si reprezentantii MasterMover, un brand de echipamente de tractare recent adus de Vectra pe piata romaneasca.

Yale si MasterMover, principalii parteneri ai evenimentului

In toti acesti ani, Vectra a evoluat de la un mic birou in centrul Bucurestiului, pana la o intreaga cladire si doua ateliere de reparatii pe centura de Nord a capitalei, avand 70 de angajati. Dupa anii de criza, compania a cunoscut o dezvoltare fara precedent iar in prezent are o cifra de afaceri ce depaseste 12 milioane de Euro.

Yale este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de manipulat marfuri, avand o istorie de peste 150 de ani in acest domeniu. Fondatorul acestei companii, Linus Yale, a inventat atat yala (incuietoarea ce-i poarta numele) cat si electrostivuitorul. Din acel moment, Yale a cunoscut o dezvoltare fara precendent devenind un pionier in producerea echipamentelor de stivuit. Astazi, Yale continua sa fie un leader pe piata stivuitoarelor avand o gama foarte larga de echipamente, venind astfel in intampinarea celor mai diverse si mai complexe solicitari din partea clientilor.

MasterMover este primul producator de echipamente de tractare, aparand pe piata in 1990 cu un remorcher electric inovator ce utiliza in mod inteligent tractiunea si sistemele hidraulice. Echipamentele, produse in Marea Britanie, sunt folosite pentru a muta incarcaturi de diverse greutati si dimensiuni intr-o varietate mare de industrii, incluzand productia, comertul, logistica, industria farmaceutica si medicala.

In ceea ce priveste desfasurarea evenimentului aniversar, in prima parte a zilei reprezentantii Vectra vor prezenta pe scurt temele evenimentului, si anume: solutia “This is Yale” pentru manipularea marfurilor, gama de produse MasterMover alaturi de aplicatiile la care se preteaza, precum si tehnologii de ultima generatie in domeniul bateriilor ce echipeaza utilajele industriale. Evenimentul va continua apoi cu demonstratii practice cu stivuitoare si echipamente de tractare, prezentarea dotarilor destinate sigurantei operatorilor si pietonilor, tipuri de atasamente pentru manipularea paletilor si multe alte aplicatii menite sa arate beneficiile echipamentelor.

Evenimentul se doreste a fi unul interactiv iar participantii vor avea ocazia de a discuta direct cu producatorii echipamentelor si vor putea beneficia de oferte speciale.